|

Adanaspor Galatasaray canlı anlatım ve canlı skor sayfası

Adanaspor Galatasaray canlı anlatım ve canlı skor sayfasını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. 12 yıl aradan sonra Süper Lig'de Adanaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray maçtan 3 puan alarak lider olmanın planlarını yapıyor. Süper Lig'in 9. haftasındaki bu mücadeleyi canlı anlatım ile takip edebilirsiniz. Maçın canlı skorunu da buradan görebilirsiniz. Saat 19.00'da başlayacak mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek. İşte maçtan notlar.

Yeni Şafak
23:29 - 28/10/2016 Cuma
Güncelleme: 21:35 - 28/10/2016 Cuma
Diğer
Adanaspor Galatasaray maçı canlı

anlatım ve canlı skor ekranını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray deplasmanda ligin yeni ekiplerinden

Adanaspor

ile karşılaşacak. Bu mücadelenin canlı anlatımını 3 boyutlu ekranımızdan görebilirsiniz. Karşılaşmanın kaç kaç olduğunu, maçın önemli anlarını ve daha fazlasını sizlerle paylaşıyoruz. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçın canlı skorunu buradan öğrenebilirsiniz. İşte Adanaspor

Galatasaray

maçından son gelişmeler ve notlar.



mek için tıkla





Galatasaray, Adanaspor ile 43. randevuda


Süper Lig'de 12 yıl aradan sonra Adanaspor ile tekrar karşılaşacak olan Galatasaray, turuncu-beyazlılar ile 43. kez mücadele edecek. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 21, turuncu-beyazlılar ise 9 kez sahadan galip ayrıldı.



Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Adanaspor ile karşılaşacak.


Ligde sarı-kırmızılılar 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 17 puanla 3. sırada bulunuyor. Turuncu-beyazlılar ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 5 puanla 17. sırada yer alıyor.



12 yıl sonra


Galatasaray ile Adanaspor, en son 7 Mart 2004'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelmiş, bu mücadeleden sarı-kırmızılılar 3-2 galip ayrılmıştı. İki ekip bu hafta Süper Lig'de oynayacakları maçla 12 yıl sonra tekrar rakip olacak.





43. randevu


Adanaspor ile Galatasaray, bugüne kadar 42 maçta mücadele etti. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 21 kez sahadan galip ayrılırken, turuncu-beyazlıların 9 kez rakibini mağlup etti. 12 maçta ise yenişemedi.



Galatasaray, Adanaspor'a yenilmiyor


Adanaspor, Galatasaray'ı Süper Lig'de 13 maçtır yenemiyor. Turuncu-beyazlılar en son 14 Ekim 1989'da Adana'da oynanan mücadeleden 1-0 galip ayrılmıştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılıların 8 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.



Aslan, bu sezon deplasmanda kaybetmedi


Galatasaray, bu sezon deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmedi. Sarı-kırmızılıların bu sezon deplasmanda oynadığı maçların sonuçları şöyle:



Akhisar Belediyespor: 1 - Galatasaray: 3


Kayserispor: 1 - Galatasaray: 1


Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 2


Gençlerbirliği: 0 - Galatasaray: 1



Adanaspor ile Galatasaray ile oynanacak karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.





Adana'da Galatasaray izdihamı


Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu.


Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Adana Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılıları, taraftarları karşıladı. Takımları lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, takım otobüsünün önünde meşaleler yaktı.


Galatasaraylı futbolcuları taşıyan otobüs taraftarlar nedeniyle uzun süre havalimanı önünden ayrılamadı. Taraftarlar futbolcuları görmek için izdihama neden oldu. Mersin'in Tarsus ilçesi doğumlu olan Tolga Ciğerci için de taraftarlar özel pankart açtı. İzdiham nedeniyle polis ile taraftarlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Otobüs taraftarlar yüzünden güçlükle ilerleyerek havalimanından çıkıp konaklayacağı otele gitti. Adanaspor-Galatasaray maçı, yarın saat 19.00'da, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Wesley Sneijder ve Hakan Balta tedbir amaçlı olarak maç kadrosuna alınmazken, kafilede Hamit Altıntop da bulunmadı.


Galatasaray'ın Adanaspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Serdar Aziz, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Lukas Podolski, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu."


#Adanaspor
#Galatasaray
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı anlatım
#Canlı skor
#9. hafta
7 yıl önce