|

Ağrı'da elektrik trafosu bomba gibi patladı-Ağrı yerel haberleri

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde patlayan trafo alev alarak yandı.

Yeni Şafak
21:00 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 21:33 - 18/12/2017 Pazartesi
IHA
Ağrı'da elektrik trafosu bomba gibi patladı
Ağrı'da elektrik trafosu bomba gibi patladı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde patlayan trafo alev alarak yandı. Edinilen bilgiye göre, Doğubayazıt ilçesi merkezinde üç mahalleye elektrik sağlayan trafo adeta bomba gibi patlayarak alev aldı.

Trafonun yandığını gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerce söndürülen yangının çevredeki iş yerlerine sıçraması önlendi.

Soğutma çalışmalarının ardından trafonun aşırı güç yüklenmesinden dolayı patlayarak alev aldığı belirtildi. Patlama ve yangın sırasında yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi.

Ağrılı çocuklar soğuk havayı eğlenceye dönüştürdü

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki çocuklar, soğuk havayı eğlenceye dönüştürerek donan dere ve yollarda kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Bölgedeki kar yağışının ardından etkili olan dondurucu soğuklar sebebiyle, ilçenin Mollasüleyman köyünden geçen bir dere tamamen dondu.

Derenin yüzeyinin buzla kaplanmasını fırsata çeviren çocuklar, dere üzerinde kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Çocuklardan Mikail Doğan, derenin buzla kaplanmasından memnun olduklarını belirterek, okul çıkışında geldikleri derede kaydıklarını anlattı.

Derenin her yıl donduğunu aktaran Doğan, eğlenceli anlar yaşadıkları dereye gelen küçük yaştaki arkadaşlarına da buzda kaymayı öğrettiklerini ifade etti.

İlçede soğuk yüzünden buzla kaplanan yollarda da bazı çocuklar, kızaklarla kayarak eğlendi.

#Ağrı
#elektrik trafosu
#patlama
#Doğubayazıt
6 yıl önce