|

Ais.osym.gov.tr ÖSYM giriş, LYS tercihlerinde son gün yoğunluğu!

Ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ÖSYM girişi yapabilir ve LYS tercihlerinde son güne girilirken işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Son gün olması nedeniyle LYS tercihlerinde büyük bir yoğunluk oluşabilir. Tercihlerinizi son dakikaya bırakmadan gerçekleştirmek istiyorsanız ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilir ve üniversite tercihleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yeni Şafak
10:09 - 26/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:15 - 26/07/2017 Çarşamba
Diğer
Ais.osym.gov.tr ÖSYM giriş, LYS tercihlerinde son gün yoğunluğu!
Ais.osym.gov.tr ÖSYM giriş, LYS tercihlerinde son gün yoğunluğu!

LYS tercihlerinde son gün yoğunluğu yaşanıyor. Henüz tercih işlemlerini gerçekleştirmemiş olan adaylar, ais.osym.gov.tr adresinden ÖSYM girişi yapabilir ve LYS tercihlerini gerçekleştirebilirler. Son gün olması nedeniyle sistem üzerinde yoğunluk yaşanıyor. Sizler de son dakika LYS tercih işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

ÖSYM uyardı

2017-ÖSYS Adaylarına Hatırlatma! pic.twitter.com/zDDznG8z0v

LYS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün sona erecek olan ÖSYM LYS üniversite tercih işlemlerinin ardından yerleştirme sonuçlarının da ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili resmi bir açıklamada henüz bulunmadı. Sonuçların Ağustos ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Bağcılar'da LYS'ye giren öğrencilere tercih desteği

Bağcılar'da Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren öğrencilerin tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla "Üniversite Tercih Belirleme Günleri" düzenleniyor.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, üniversite adayı öğrencilerin tercihlerini doğru yapmaları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen "Üniversite Tercih Belirleme Günleri" kapsamında Kadın Aile ve Kültür Sanat Merkezi bahçesine 13 üniversite stant kurdu.

LYS'de aldıkları puanlara göre tercih etmek istedikleri üniversiteleri tanıma fırsatı bulan öğrencilere rehber öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Rehberlik Araştırma Merkezleri (RAM) yetkililerinden oluşan 20 kişilik personel yardımcı oluyor.

Bir haftada 3 bin 600 öğrenci stantları ziyaret ederek, tercih konusunda yardım aldı. Etkinlik, 26 Temmuz'a kadar devam edecek.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da stantları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Çağırıcı, doğru tercihin üniversite başarısını olumlu etkilediğinin altını çizdi.



#LYS
#LYS tercihleri
#ÖSYM giriş
7 yıl önce