|

AK Parti referandum maratonuna Kahramankazan ile başlıyor

AK Parti, referandum mitinglerine 15 Temmuz darbe girişiminin sembolü Kahramankazan ile başlıyor. Binlerce vatandaşın toplandığı miting alanında Başbakan Binali Yıldırım Kahramankazanlı vatandaşlara seslenecek.

Yeni Şafak
15:00 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 15:13 - 26/02/2017 Pazar
Diğer
AK Parti referandum maratonuna Kahramankazan ile başlıyor.
AK Parti referandum maratonuna Kahramankazan ile başlıyor.

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum mitinglerinin startını Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde veriyor. Burada vatandaşlara seslenecek olan Başbakan Binali Yıldırım, halka anayasa değişikliğinin kazanımlarını anlatacak. Miting alanı AK Parti ve Türk bayrakları ile donatılırken, alanın girişine FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain kalkışmasında şehit ve gazi olan kahramanların fotoğrafları asıldı. Çevre binalara ise “Biz 15 Temmuz'da evet dedik", “15 Temmuz'da kurşuna olduk set, 16 Nisan'da kararımız evet", “15 Temmuz'un cevabını 16 Nisan'da vermek için evet", “Yolları bölen gönülleri birleştiren Kahramankazanlı Başbakan" ve “Memleketinize hoş geldiniz Sayın Başbakanım" pankartları asıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla vatanı, milleti için sokağa çıkan Kahramankazanlı gaziler de mitingde yer alıyor.



Güvenlik önlemleri üst düzeyde


Miting alanına çıkan yollar araç trafiğine kapatılırken, kamyonlarla set örüldü. Bölgede kuş uçurtmayan polis, vatandaşları arama noktalarında tek tek arayarak alana aldı. Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği polis ekipleri, dedektör köpeklerle güvenliği sağladı.





#AK Parti
#Referandum maratonu
#Kahramankazan
7 yıl önce