|

İmam hatip lisesi öğrencilerinden İngilizce münazara

Son yıllarda başarılarıyla sıkça gündeme gelen imam hatip liseleri okul içinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile dikkat çekiyor. Türkiye'nin en başarılı imam hatip liselerinden biri olan İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İngilizce münazara yapıyor.

Yeni Şafak
11:52 - 28/02/2017 Salı
Güncelleme: 12:09 - 28/02/2017 Salı
Yeni Şafak
İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen İngilizce münazara, öğrencilerin dil eğitimlerindeki başarıyı gözler önüne seriyor.
İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen İngilizce münazara, öğrencilerin dil eğitimlerindeki başarıyı gözler önüne seriyor.

Mezunları arasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ve kamuoyu tarafından yakından bilinen çok sayıda siyasetçi, din alimi ve akademisyenin olduğu İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, başarıları ve farklılıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.


  • Dershanelerin kapatılmasından sonra, takviye kurslar ile öğrencilerine destek olan okul yönetimi ve öğretmenler, 'Her İmam Hatipli Üniversiteli Olacak' projesiyle öğrencilerinin hedeflerini yükselterek onları geleceğe hazırladı. Yönetim ve eğitmenler, üniversiteye hazırlık süresinde 1484 saat kurs imkanını öğrencilere sağladı.

'Dil Destek Projesi' ile hafta sonları İngilizce ve Arapça kurslarına katılan İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İngilizce münazara gerçekleştirebilecek seviyede dil eğitimi alıyor. İleri seviyedeki İngilizce eğitimleriyle dikkat çeken öğrenciler, okullarında yaptıkları münazaralarda arkadaşlarının ve öğretmenlerinin önüne çıkarak İngilizce tartışıyor.



İşte münazaradan bir bölüm:


#İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi
#İngilizce
7 yıl önce