|

Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta?

Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Lider Medipol Başakşehir'in maç kaybettiği haftada Beşiktaş galip gelerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. İşte Alanyaspor Beşiktaş maç saati...

Yeni Şafak
13:36 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:43 - 23/01/2017 Pazartesi
Diğer

Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda? Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşular ve streching çalışması ile başladı. Daha sonra antrenman istasyon koşuları, top kontrolü, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas oyun çalışması ile devam etti. Antrenman taktik programın yer aldığı uygulamalar, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışmaları ile tamamlandı.



Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile yarın yapacağı maç için Alanya'ya geldi. Gazipaşa Havalimanı'na özel uçakla gelen siyah-beyazlı kafile, iç hatlar terminali yerine piste giren takım otobüsüyle çıkış yaptı. Takımı karşılamaya gelen taraftarlar, havalimanı çıkışında futbolcuların otobüsten inmesi için tezahüratlarda bulundu. Futbolcular otobüsten inmeyince, bazı taraftarlar tepki gösterdi. Siyah-beyazlı takımı taşıyan otobüs, meşaleler yakarak sevgi gösterisinde bulunan taraftarların ilgisi nedeniyle güçlükle havalimanından ayrıldı. Beşiktaş kafilesi, konaklayacağı otele geçti.



Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda?


Bahçeşehir Okulları Arena

'da 23 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak mücadele

beIN SPORTS 1

'den canlı yayınlanacak. Maçın

canlı-grafikli

anlatımı ise fanatik.com.tr'de olacak.




MUHTEMEL 11'LER



ALANYASPOR:

Haydar, Berkan, Carlos, Fofana, Birol, Aissati, Emre, Efecan, Guerrier, Taha, Ple




BEŞİKTAŞ:

Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosiç, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Cenk



AYTEMİZ ALANYASPOR


SAKAT: Deniz, Sackey, Suley


CEZALI: Omeruo, Candeias


BİLET FİYATLARI: Vip 200, kapalı ve maraton 100, kale arkaları 60, misafir 75







Aytemiz Alanyaspor'da transfer


Aytemiz Alanyaspor, son olarak Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden PAOK forması giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Georgios Tzavellas ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Tzavellas'ın takıma güç katacağına inandığını söyledi.



Ara transfer döneminde dördüncü imzayı attırdıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Tzavellas, kendisine çok sayıda teklif gelmesine rağmen bizi tercih etti. Tzavellas'ın Alanyaspor'da başarılara imza atacağına inanıyorum." dedi.



Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen Tzavellas ise Alanyaspor'da çok sıcak karşılandığını ifade ederek, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada da başarılı olmak için çalışacağım." diye konuştu. Son 4 sezondur PAOK'ta forma giyen Tzavellas, milli takımıyla 23 maça çıkarken 2 de gol attı.





#Beşiktaş
#Alanyaspor
#Süper Lig
#Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta?
7 yıl önce