Filistinliler mesajlarını İsrail'in attığı mermi kovanlarıyla verdi: Bizi aşamayacaksınız

İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Saldırının öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla Mescid-i Aksa'da biriken kapsüller vahşetin boyutlarını gösterdi. Filistinliler işgalci İsraillilerin Kudüs'te attığı mermilerin kovanlarından 'Bizi aşamayacaksınız' yazdı.

​Filistinliler mesajlarını İsrail'in attığı mermi kovanlarıyla verdi.

İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Saldırının öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla Mescid-i Aksa'da biriken kapsüller vahşetin boyutlarını gösterdi.Filistinliler işgalci İsraillilerin Kudüs'te attığı mermilerin kovanlarından 'Bizi aşamayacaksınız' yazdı.

KAPSÜLLER VAHŞETİ GÖSTERDİ

İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Saldırının öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla Mescid-i Aksa'da biriken kapsüller vahşetin boyutlarını gösterdi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/05/10/03/28/resized_8d010-40564cc1gorsel.jpg

BİZİ AŞAMAYACAKSINIZ!

Filistinliler işgalci İsraillilerin Kudüs'te attığı mermilerin kovanlarından 'Bizi aşamayacaksınız' yazdı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/05/10/03/29/resized_998ac-49c9d5feasama.jpg

Filistinliler avluda temizlik yaptı. Temizlik esnasında, ses, gaz ve göz yaşartıcı bombaların kapsülleri tek bir noktada toplanırken, İsrail güçlerinin şiddetini de gözler önüne serdi.

DÜNYA
İsrail'den hain saldırı: Mescid-i Aksa'yı savunan Filistinlilere saldırılar sürüyor

DÜNYA
İşgalci İsrail güçlerinin Filistinlilere karşı kullandığı bombaların kapsülleri avluyu kapladı