2. saldırı Yeni Akit’e

İkinci bir terörist grubu, Yeni Şafak’a yönelik saldırıdan dakikalar sonra Küçükçekmece’de bulunan Yeni Akit gazetesini hedef aldı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İkinci bir terörist grubu, Yeni Şafak'a yönelik saldırıdan dakikalar sonra Küçükçekmece'de bulunan Yeni Akit gazetesini hedef aldı.

Maskeli kişiler, gazeteye molotoflu ve silahlı saldırı gerçekleştirdi. Otoparka ve kamyonete molotof atıp binaya ateş açtılar.

Otoparktaki araçlar alev alırken teröristler hızla olay yerinden uzaklaştı. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Yeni Akit Gazetesi’ne saldırı anı
Yeni Akit Gazetesi'ne kimliği belirsiz kişilerce silahlı ve molotoflu saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucunda gazete binasına çok sayıda saçmanın isabet ettiği görüldü. Gerçekleştiren saldırıda can kaybı yaşanmazken gazeteye ait bir kamyonette maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı.





FOTOĞRAF 8
Akit Medya Grubu'na saldırı
Yeni Şafak gazetesiyle eş zamanlı olarak Yeni Akit Gazetesi'nin bulunduğu Akit Medya Grubu binasına da saldırı yapıldı. Akit Medya Grubu binasına saat 05.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz yüzleri maskeli kişiler, binaya molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi.