2017 AÖF sonuçları açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapıldı. Öğrenciler, 2017 AÖF sonuçları Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sayfasında ne zaman açıklanacak? AÖF vize sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? sorularının cevabını merak ediyor. İşte 2017 AÖF sınavı ile ilgili merak edilenler...

Haber Merkezi Yeni Şafak
AÖF sınavları 25-26 Kasım'da yapılmıştı.

Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin girdiği ve 25-26 Kasım'da yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavı soru ve cevapları ile AÖF sınavı sonuçları merak ediliyor. İşte sınavla ilgili tüm detaylar

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı?

25-26 Kasım'da yapılan sınavlardan sonra Anadolu Üniversitesi, 27 Kasım'da e-Kampüs sitesinde sınavda çıkan soruları ve cevapları paylaştı. Sınava ilk defa giren öğrenciler soruları AÖF'e ait olan e-Kampüs sayfasında görebilecekler.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sınav sonuçlarının, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

Sınav sonuçlarına itiraz

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Mazeret sınavı

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

AÖF'te de artık açık uçlu soru sorulacak

Artık 4 yanlış 1 doğruyu götürecek