FETÖ'nün 'mahrem sorumlusu' yakalandı

Muş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, askeri personelin "mahrem imamı" olduğu tespit edilen bir öğretmen gözaltına alındı.

Haber Merkezi AA
Valilikten yapılan açıklamada, Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik çalışma yürütüldüğü kaydedildi.

Bu kapsamda, askeri personelin "mahrem imamı" olduğu belirlenen bir öğretmenin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"6 emniyet personeli hakkında da işlem yapılmış ve bu personelden 2'si 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle tutuklanmış, ByLock kullandığı tespit edilen 2 askeri personel de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Ayrıca, diğer kamu kurumlarından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı 12 kişi hakkında işlem yapılmış, işlem yapılanlardan 2'si tutuklanmıştır. 1-22 Kasım 2016 tarihleri arasında 21 şüpheli hakkında işlem yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir."

FETÖ'cülere KPSS yasağı geldi!
FETÖ'nün emniyet yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün sözde yöneticilerine yönelik 13 ilde operasyon