'Galatasaray Telles'i sattı' iddiası

Bursaspor'dan Serdar Aziz'i renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştiren Galatasaray'da, dün akşam sürpriz bir gelişme yaşandı. İddiaya göre sarı kırmızılı kulübün, Brezilyalı futbolcusu Alex Telles'i Portekiz devi Porto'ya sattığı belirtildi.

Haber Merkezi Diğer
Galatasaray'ın Alex Telles'i Porto'ya sattığı ifade edildi.
Güney Amerikalı futbolcuları düşük fiyatlara satın alıp dünyanın en büyük kulüplerine astronomik rakamlara satmasıyla ün yapan Porto'nun Telles'i kadrosuna kattığı öne sürüldü. Portekiz devinin bu transfer için Galatasaray'a 6.5 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray yönetimi ile önceki günlerde bonservis pazarlığına başlayan Porto yetkilileri önce 6 milyon Euro teklif etti. Sarı kırmızılılar, "Bu rakama satmamız mümkün değil" cevabını verince Portekizliler düşünmek için süre istedi. Dün akşam Galatasaray yöneticileri ile tekrar bir araya gelen Portolular rakamı 6.5 milyon Euro'ya (21 milyon TL) yükseltince anlaşma sağlandı. Bir yandan da Alex Telles'in menajeri ile görüşen Portekiz ekibi, futbolcuyla da anlaştı ve transferi bitirdi. Galatasaray ve Porto kulüplerinin Alex Telles transferini 1-2 gün içinde açıklaması bekleniyor.

  • Galatasaray, 2014 yılında Brezilya'nın Gremio Kulübü'nden aldığı Alex Telles için 6 milyon 150 bin Euro bonservis ücreti öderken, futbolcuya 4.5 sezon için 6 milyon 850 bin Euro transfer ücreti ve 650 bin Euro imza parası vermeyi taahhüt etmişti.


Sneijder'in antrenmana gelmeme sebebi ortaya çıktı
Tasarrufu Riekerink'e yaptılar