Galatasaray yeniden doğdu

THY Avrupa Ligi'nde sezona kötü başlayan ve son olarak disiplinsiz davranışları nedeniyle iki oyuncusunu kadro dışı bırakan sarı-kırmızılılar, kendi evinde Darüşşafaka Doğuş'u mağlup ederek 8. maçında 2. galibiyetini alarak moral buldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Türk takımları arasında oynanan maçta Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka Doğuş'u 85-81 yendi. Önceki gün kadro dışı bırakılan Russ Smith ve Justin Dentmon'tan yoksun maça çıkan sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde 2. galibiyetini elde ederken, D,Şafaka Doğuş ise 3. kez mağlup oldu.

Maça iyi başlayan ve ilk periyodu 21-17 önde geçen D.Şafaka Doğuş, 2. çeyreğe kötü başlamasına karşın daha sonra toparlanarak devreyi de 38-37 üstün kapadı. İkinci yarıya taraftarlarının da desteğini arkasına alarak müthiş iyi başlayan G.Saray Odeabank, ile üst üste basketler buldu ve son periyoda 65-55 üstün girdi. Rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen sarı-kırmızılılar, maçtan 85-81 galip ayrıldı. Maçın en skorer oyuncusu 22 sayıyla G.Saray Odeabank'tan Tibor Pleiss olurken, D.Şafaka Doğuş'ta Will Clyburn 20 sayıyla öne çıktı.