2 bin dolara Porsche fırsatı

Ünlü otomotiv devi Porsche, lüks ve spor otomobil tutkunlarını sevindirecek bir uygulama başlattı. Porsche Passport programı adındaki bu uygulama sayesinde otomobil tutkunları, 22 adet Porsche modelini kullanma fırsatına sahip olacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ünlü otomotiv devi Porsche, üyelik sistemi ile herkesi Porsche otomobilleri ile buluşturuyor.

Lüks ve spor düşkünü kullanıcıları hayalleri ile buluşturan ünlü otomotiv devi Porsche, hayranlarını aylık 22 adet otomobili ile buluşturuyor. Yüksek ücretleri dolayısı ile herkesi satın alamadığı bu otomobiller firmanın yaptığı bir program sayesinde tüm hayranları ile buluşuyor.

Porsche Passport programı adındaki uygulama sayesinde aylık 2,000 dolar üyelik ücretiyle birlikte kullanıcılar aralarında 718 Boxster, 718 Cayman S, Macan S ve Cayenne gibi modelleri gönül rahatlı ile kullanabilecek. Aylık 3,000 dolar ödendiği taktirde ise 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS ve Cayenne S E-Hybrid modellerini kullanabilmek mümkün olacak.

Bir nevi üyelik sistemi yani aylık ücretler karşılığında, lüks ve spor otomobil tutkunlarını hayalleri ile buluşturacak olan bu sistem, birçok otomobil tutkununu memnun edecek gibi görünüyor. Başlangıçta 500 dolar aktivasyon ücreti talep eden program, sonrasında her ay kullanıcılar yeni bir Porsche modeli ile buluşturacak.