Uygun iPhone X geliyor

ABD’li teknoloji devi Apple’ın, önümüzdeki sene iPhone X’in özelliklerine sahip iki yeni uygun cihaz piyasaya süreceği ifade ediliyor. Uygun fiyat etiketi ile kullanıcılarının gönlünü almayı planlayan Apple, Çin pazarında da söz sahibi olmayı hedefliyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Apple, 2018 yılı içerisinde iPhone X cihazının özelliklerine sahip iki adet uygun model çıkarmayı planlıyor.

Yüksel fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek olan iPhone X’in, Çin pazarında mücadele edebileceği iki modeli geliyor. Çin‘de yayınlanan bir rapora göre 2018 itibarıyla Apple’ın, Lisbon ve Hangzhou kod adlarıyla iki adet uygun fiyatlı ve iPhone X’in özelliklerine sahip model çıkaracağı ifade ediliyor.

Macotakara kaynaklarına göre sözü edilen ucuz iPhone X’in normaline göre 100 dolar daha uygun olacağı dile getiriliyor. Önümüzdeki yıl çıkması beklenen bu cihazlar yine OLED ekran, TrueDepth kamera ve Face ID özellikleriyle ön plana çıkması bekleniyor.

Çin pazarında söz sahibi olan Huawei ile Oppo firmaları ile mücadele etmeye çalışan Apple, önümüzdeki sene yapacağı hamle ile aradaki açığı kapatmaya çalışacak. Yüzde 31’lik paya sahip Huawei’inyüzde 14 gibi büyük bir farkla gerisinde kalan teknoloji devi, Çin pazarında umduğunu bulabilecek mi? Nasıl bir modelle tüketicilerinin karşısına çıkacak? Merakla bekleniyor.

iPhone X’un en bomba özelliği çalıntı çıktı!

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye’de satışa çıktı

iPhone X’in yeni özelliği keşfedildi

iPhone X'un Türkiye fiyatı açıklandı

İşte iPhone’un 10 yıllık değişimi