|

Anderson Talisca resmen Beşiktaş'ta - Transferde son dakika

Anderson Talisca resmen Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş Kulübü'nün İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği ve ilk antrenmanına çıktığı genç futbolcu Anderson Talisca'nın kendisi ve Benfica Kulübü ile anlaştığı açıklandı. İşte Beşiktaş'ın yeni transferinden son dakika gelişmeleri ve detaylar.

Yeni Şafak
18:15 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:19 - 24/08/2016 Çarşamba
DHA

Beşiktaş Kulübü, Anderson Talisca'nın 1 1 yıllık kiralanması konusunda oyuncunun kendisi ve Benfica Kulübü ile anlaştığını açıkladı.



Anderson Talisca, ilk antrenmanına çıktı


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlılarda, yeni transfer Anderson Talisca da ilk antrenmanına çıktı.


Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra şut çalışması ve kuvvet çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, idmanın son bölümünde ise birbirine ters çevrilen kalelerle maç yaptı. Antrenmanda Ricardo Quaresma ile kaleci Denys Boyko'nun oldukça neşeli oldukları gözlendi.



Öte yandan Beşiktaş'ta, Alanyaspor maçında sakatlanan Adriano Correia ise takımdan ayrı koşu yaptı.


Talisca ilk antrenmanına çıktı

Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca, sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra akşam yapılan antrenmanda yer aldı. Genç yıldızı diğer oyunculara tanıtan Teknik Direktör Şenol Güneş, daha sonra kısa bir konuşma yaptı ve konuşma sonrası Talisca'yı takım arkadaşlarına alkışlattı.


Siyah-beyazlılar, Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.



Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca: "Stadı ve taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu"


Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca, "On numara pozisyonunda kendimi rahat hissediyorum. İdolüm Rivaldo, oyun stilim de onunkine benziyor" dedi.



BJK TV'de kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Brezilyalı futbolcunun açıklamaları şöyle;



"Beşiktaş taraftarının havalimanındaki karşılaması harikaydı. Unutulmaz anlardı. Sağlık kontrolünden çıktım. Stadı gezdim. Vodafone Arena tek kelimeyle mükemmel. Tesisleri gezdim. Çok iyi karşılandım. Futbolcular çok ilgi gösterdi. Şenol Güneş ile konuşma imkanım oldu. Harika bir gün geçirdim. Takım oyuncusuyum. Takımın bir parçası olduğunuzu hissederseniz ve kaliteliyseniz bunu oyuna yansıtırsınız. Birey olarak ve sosyal olarak kendimi geliştirmek istiyorum. Gol atmayı, asist yapmayı seviyorum. Her geçen gün üstüne koyarak daha iyi futbolcu ve insan olacağım. İstanbul, çok güzel ve dikkat çekici bir şehir. Alanyaspor maçını izledim. Stadı ve taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu. Gerçekten çok etkileyici. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminden kim gelirse gelsin biz hazırız. On numara pozisyonunda kendimi rahat hissediyorum. İdolüm Rivaldo, oyun stilim de onunkine benziyor. Taraftardan gelen destek mesajları beni çok mutlu etti. Taraftarlara layık olmaya çalışacağım. Beşiktaş, Avrupa'da beklenenin üstüne çıkabilir. Ayaklarımız yere basarak devam edersek Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi bir hayal değil."


STADI VE TESİSLERİ GEZDİ

Bu arada Talisca, sabah gerçekleştirilen sağlık kontrolünün ardından Vodafone Arena'yı gezdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni de gezenTalisca, harika bir gün geçirdiğini ifade etti






#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Transfer
8 yıl önce