|

Ankara'da feci trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı (Son dakika Ankara)

Son dakika Ankara haberleri: Seyir halindeki tırda çıkan yangın nedeniyle kapatılan yolda park halinde bekleyen otomobile başka bir tır çarptı. Otomobilin yanan araca kadar sürüklenerek 2 tır arasında kalması sonucu aynı aileden anne, baba ve kızı ile bir tır şoförü öldü, bir kişi yaralandı.

Yeni Şafak
15:47 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:49 - 18/11/2017 Cumartesi
AA
Ankara'da feci trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı
Ankara'da feci trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı

Son dakika Ankara haberleri: Ankara'da iki tır ile bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bolu'dan Ankara istikametine giden sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen tır seyir halindeyken Çamlıdere ilçesi Cankurtaran mevkisinde alev aldı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, tırdaki yangını söndürmek için çalışma başlattı. Araçtaki yangın nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

Bu sırada İstanbul'dan Ankara'ya giden Nahit Ülgen, kullandığı otomobili yol kenarına park ederek eşi Ayşegül ve kızı Hilal ile araçta beklemeye başladı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen başka bir tır, yol kenarında bekleyen otomobile çarparak aracı yanan tıra kadar sürükledi. Kazada, 2 tır arasında sıkışan sürücü Nahit, eşi Ayşegül ve kızı Hilal Ülgen ile otomobile çarpan tırın şoförü yaşamını yitirdi. Tırda bulunan ve yaralanan bir kişi, Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşı sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılan cesetler morga gönderildi. Kazayı duyarak Kızılcahamam Devlet Hastanesine giden ölenlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazeler, otopsi işlemi sonrası yakınlarına teslim edilecek.

#Çamlıdere
#Kızılcahamam
#Trafik kazası
#Ankara
#Son dakika
#Son dakika Ankara
6 yıl önce
default-profile-img