|

Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması-Spor haberleri

Antalyaspor Kulübü, futbolcu Samuel Eto'o ile ilgili medyada yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Yeni Şafak
20:04 - 24/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:17 - 24/07/2017 Pazartesi
AA
Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması
Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması

Antalyaspor Kulübü, futbolcu Samuel Eto'o ile ilgili medyada yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Eto'o'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğu yönündeki haberler üzerine kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Futbol takımı kaptanımız Samuel Eto'o ile ilgili basında yer alan transfer haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı kulübümüze iletilen herhangi bir transfer teklifi yoktur. Konuyu kamuoyunun bilgilerine sunarız." denildi.

Fenerbahçe'den Eto'o açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'yla ilgilenmediklerini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, medyaya yansıyan "Eto'o Fener'e Geliyor" başlıklı transfer haberinin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Söz konusu futbolcu ile ilgimiz yoktur." denildi.

Muratpaşa’dan 3 futbolcu Antalyaspor’da

Muratpaşa Belediyespor’un üç futbolcusu Antalyaspor’la sözleşme imzaladı.Muratpaşa Belediyespor’dan 6 futbolcu ve 2 antrenör yeni sezon için kırmızı beyazlı takımla sözleşme imzaladı. Muratpaşa Belediyespor’un Antalya şampiyonu olan U19 takımında oynayan Enes Çavdar, Yunus Yıldız ve Ekrem Kocabıyıkoğlu artık kırmızı beyazlı formayı giyecek. Muratpaşa’nın üç genç oyuncusu Antalyaspor’un U21 kadrosunda yer alacak. Bununla birlikte Mehmet Dal, Mustafa Aydın ve Adahan Altan Muratpaşa Belediyespor’dan Antalyaspor altyapı gruplarına katıldı.Muratpaşa Belediyespor’u U17 kategorisinde Türkiye şampiyonu yapan antrenör Barış Çakar da Antalyaspor’un U19 takımının hocası olurken U11-12 takımlarını çalıştıran Mustafa Erol da Antalyaspor’un altyapı da teknik heyetine dahil oldu.


#Antalyaspor
#Futbol
#Samuel Eto'o
#SÜPERLİG
7 yıl önce