|

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF giriş! AÖF sınav giriş belgesi sorgulama!

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş belgeleri dün gece yayımlandı. AÖF sınavına ilk defa girecekseniz sınav giriş yeri sorgulamayı bilmiyorsanız, AÖF sınav giriş belgesi ekranına haberimi üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte AÖF sınav güz dönemi vize ve final tarihleri...

Yeni Şafak
09:50 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 09:59 - 18/11/2017 Cumartesi
Diğer
​AÖF sınav giriş yerleri açıklandı!
​AÖF sınav giriş yerleri açıklandı!

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı ve meraklı bekleyiş sona erdi. Her yıl güz ve bahar dönemi olmak üzere iki dönemden oluşan sınav döneminde vize final sınavları yapılmaktadır. Önümüzde yapılacak olan ilk sınav ise güz dönemi vize sınavıdır. AÖF güz dönemi vize sınav giriş belgesi ise AÖF'ün resmi web sitesi üzerinden yayınlandı. İşte AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencilerinin yakından takip ettiği AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Güz Dönemi vize sınavı öncesinde binlerce öğrencinin büyük heyecanla beklediği AÖF sınav giriş belgesi, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci portalından edinebilecek.

Sınav giriş belgesi almak isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci sistemine T.C. Kimlik Numarası/E-posta adresi ve şifre ile giriş yapmaları gerekmektedir. Yayınlanan sınav giriş belgesinde öğrencilerin sınava girecekleri yer, saat, tarih ve sınav olacağı sınıfa dair detaylar yer almaktadır. Sınav giriş belgesi olmadan sınava giden adaylar sınava katılamaz.

Öte yandan 2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınavları 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Dönem sonu sınav tarihi ise 13-14 Ocak 2018 olarak duyurulmuştu.

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav giriş yerleri henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerleri sınav tarihinden bir hafta önce internet üzerinden erişime açılıyor.

GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Ara sınav tarihi: 25-26 KASIM 2017Dönem sonu sınav tarihi: 13-14 OCAK 2018

#AÖF
#AÖF sınav giriş belgesi
#AÖF sınav giriş yeri
#AÖF güz dönemi
#AÖF vize sınavı
6 yıl önce