|

Devlerle ismi anılıyor: Arda güler hangi takıma transfer olacak?

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler’in transfer iddiaları futbolseverlerin gündeminde yer aldı. ‘’Yerli Messi’’ olarak nitelendirilen Arda Güler’in yeni sezonda Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Arda Güler’in annesi Serap Güler’in sosyal medya paylaşımı sonrası sarı-lacivertli taraftarlar "Arda Güler transfer olacak mı, hangi takıma?, Arda Güler Fenerbahçe’den ayrıldı mı? sorularını sormaya başladı. Peki Arda güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Arda güler hangi takıma transfer olacak? İşte soruların yanıtları.

10:49 - 16/06/2023 Cuma
Güncelleme: 12:54 - 3/07/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Arda güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Arda güler hangi takıma transfer olacak?
Arda güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Arda güler hangi takıma transfer olacak?
Fenerbahçe'de muhteşem bir sezon geçiren takımın genç yıldızı Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Sevilen oyuncunun annesi Serap Güler, gece saat 00:57'de "Her Seçim bir vazgeçiştir" şeklinde bir tweet attı ve tweetinin sonuna ağlayan bir emoji bıraktı. Yaşanan bu hadise sonrası Fenerbahçe taraftarı ve futbolseverler ‘Arda Güler
mi oldu, hangi takıma gitti?’ sorularını sormaya başladı. İşte detaylar.

ARDA GÜLER FENERBAHÇE’DEN AYRILDI MI?

Arda Güler’in Fenerbahçe’den ayrıldığı iddiaları sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Fenerbahçe’nin ve Türkiye’nin genç ve en yetenekli oyuncularından Arda Güler birçok kulübün radarına girdi.

Bu sezon 35 maçta forma giyen genç yıldız, 6 gol attı ve 7 asist yaptı. Avrupa kulüplerinin de genç yıldızla yakından ilgilendiği biliniyor. Şu ana kadar Fenerbahçe camiasından ya da başka bir kulüpten Arda Güler’in transfer olduğuna dair resmi bir açıklama yapılmadı.

ARDA GÜLER SERBEST KALMA BEDELİ NE KADAR?

Arda Güler'in serbest kalma bedeli 17.5 milyon Euro olarak belirlendi. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, dünyanın en önemli kulüplerinin radarına girdi. Ünlü futbol gazetecisi Fabrizio Romano, birçok Avrupa devinin Arda Güler'i ikna etmeye çalıştığını ve Türk oyuncunun sadece 17.5 milyon Euro'ya satın alınabileceğini belirtti.

DEV KULÜPLER ARDA'NIN PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için Barcelona ve Real Madrid arasındaki kapışma devam ederken, Katalan devinin transferde bir adım ileride olduğu hatta ön anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Barca Times'ın haberine göre; Barcelona, Arda ile önümüzdeki günlerde anlaşmayı nihayate erdirme konusunda güvence aldı. 18 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalanacağı ileri sürülürken, Arda'ya 10 milyon Euro imza parası ödeneceği iddia edildi.

Futbolcunun sözleşmesine 1 milyar euroluk serbest kalma maddesi konulacağı, Fenerbahçe'ye ise 23 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği öne sürülüyor.

Haberde, Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun, Arda için Bodrum'da yapacağı görüşmenin çok önemli olduğu vurgulanırken, oyuncuya başka taliplerin de olduğu ancak Katalan ekibinin transferde bir adım önde bulunduğu belirtildi. Arda Güler bu yaz Barcelona'ya transfer olsa bile iki kulüp de genç futbolcunun bir sezon daha Fenerbahçe'de kalması konusunda mutabık durumda.

Real Madrid, Arda Güler'in 17.5 milyon Euro serbest kalma bedelini 3 taksitte 24 ayda ödemeyi ve bir sonraki satışından da yüzde 20 pay vermeyi Fenerbahçe'ye önerdi. Mundo Deportivo gazetesi, Barcelona antrenörlerinin Arda'yı Messi'ye benzettiklerini de belirtildi.

ANNESİNİN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Arda Güler'in Annesi Serap Güler, geç saatte sürpriz bir paylaşım yaptı. Serap Güler, gece saat 00:57'de "Her Seçim bir vazgeçiştir" şeklinde bir tweet attı. Arda'nın annesi, tweetinin sonuna ağlayan bir emoji bıraktı. Serap Güler'in tweeti, geç saate rağmen 30 dakikada 1 milyonu aşkın görüntülenme aldı. Tweet, binlerce etkileşim de aldı. Sarı lacivertli traftarlar Arda Güler'in gitmemesi için "#BiziBırakmaArdaGüler" etiketiyle çalışma başlattı.

Bu etiketle şimdiden 150 bin tweet atıldı.

L'EQUIPE EN İYİ 10. OYUNCU OLARAK SEÇTİ

Fransa'nın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan L'equipe, 1 Ocak 2004'ten sonra doğan en yetenekli oyuncular listesini yayımladı. Arda Güler listenin 10 sırasında yer alıyor.

'GOLDEN BOY' ÖDÜLÜNE ADAY GÖSTERİLDİ

Milli yıldız, bugün duyurulan 'Golden Boy' ödül listesinde de kendine yer buldu. Arda, uttosport'un belirlediği rating sisteminde 78. sırada yer alıyor.

Ödülü son 5 yılda ise Renato Sanches, Kylian Mbappe, Matthijs de Lig, Joao Felix ve Erling Haaland gibi isimler kazanmıştı.

DEVLERLE İSMİ ANILIYOR

Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Ajax, Barcelona gibi dev kulüplerle transferde ismi anılan Arda Güler için yeni bir talibin ortaya çıktığı duyuruldu.

SERIE A EKİBİ TAKASLA DEVREDE

İtalya basınından Tuttosport'un haberine göre; Milan, Fenerbahçe'ye takas teklifiyle gelecek.

Haberde; Fenerbahçe'nin Milan'dan Ante Rebic ve Divock Origi ile ilgilendiği ve bu sebeple Serie A ekibinin sarı-lacivertlilere bu oyunculardan birini ve para teklifi edeceği aktarıldı.

Ayrıca; Arda Güler'i Avrupa'dan birçok kulübün yakından takip ettiği vurgulandı.


#Fenerbahçe
#Liverpool
#Serap Güler
#Arda Güler
#Ali Koç
1 yıl önce