|

Arda Turan'dan 1 gol, 1 asist - Video

Arda Turan 1 gol attı bir de asist yaptı. Barcelona Sporting Gijon karşılaşmasında futbolu ile dikkat çeken milli oyuncu Arda Turan takımının 5-0 yendiği maçta 1 gol attı bir de asist yaparak katkı sağladı. Arda'nın golünü ve asistini haberimizdeki videodan izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:37 - 24/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:44 - 24/09/2016 Cumartesi
Diğer

Arda Turan'dan 1 gol, 1 asist performansı geldi. İspanya La Liga'nın 6. hafta maçında Barcelona, deplasmanda karşılaştığı Sporting Gijon'u 5-0 mağlup ederken, Arda Turan 1 gol atıp, 1 de asist yaptı. Mili futbolcumuz Arda Turan'ın golünü ve asistini haberimizdeki videodan izleyebilirsiniz.



Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan, Sporting Gijon ile oynanan mücadelede Uruguaylı futbolcu Suarez'e muhteşem bir asist yaptı. Arda Turan'ın pasında Gijon kalecisini şık bir çalımla geçen Suarez takımını 1-0 öne geçirdi.



Maçtaki iyi performansını bir de golle süsleyen Arda Turan takımının dördüncü golünü 85.dakikada kafayla attı.



İşte Arda Turan'ın Suarez'e yaptığı müthiş asist ve attığı gol;












Gijon'daki El Molinon Stadı'nda oynanan maçta Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Luis Suarez, 32, 81 ve 88. dakikalarda Neymar ve 85. dakikada Arda Turan attı. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Arda Turan, attığı 1 golün yanı sıra, Luis Suarez'in golünün asistini de yaptı.



Barcelona bu galibiyetle puanını 13'e çıkararak, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sporting Gijon ise 7 puanda kaldı

#Barcelona
#Arda Turan
#Gol
#Video
#asist
#İspanya
#La Liga
#Sporting Gijon
8 yıl önce