|

Arda Turan'ın sakatlığı tekrarladı-Son dakika spor haberleri

Arda Turan'ın sakatlığı tekrarladı. Son dakika spor haberlerinde Barcelona'lı Arda Turan'ın sol ayak bileğindeki sakatlığın nüksettiği bildirildi.

Yeni Şafak
22:00 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:05 - 23/10/2017 Pazartesi
AA
Arda Turan'ın sakatlığı tekrarladı
Arda Turan'ın sakatlığı tekrarladı
: İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) lideri Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın sakatlığının nüksettiği bildirildi.

Barcelona Kulübünden yapılan açıklamada, Arda Turan'ın Türkiye Milli Takım kampında yaşadığı sol ayak bileğindeki sakatlığın tekrarladığı belirtildi. La Liga ekibinde şanssız bir sezon geçiren Arda'nın iyileşme sürecinin tedaviye vereceği cevaba göre belli olacağı aktarıldı.

Barcelona zorlanmadı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, konuk ettiği Malaga'yı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Ligin 9. hafta mücadelesinde namağlup lider Barcelona, Nou Camp Stadı'nda Malaga'yı konuk etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Katalan temsilcisi, henüz 2. dakikada Gerard Deulofeu'nun golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Barcelona, 56. dakikada Andres Iniesta ile bir kez daha ağları sarstı ve mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Barcelona'da milli futbolcu Arda Turan kadroda yer almazken, Malaga'da ise Cenk Gönen mücadeleyi yedek kulübesinden takip etti.

Bu sonucun ardından puanını maç fazlasıyla 25'e yükselten Barcelona, haftayı lider kapatmayı garantiledi. Malaga ise 1 puanla son sırada yer aldı.

"Barcelona'nın niyeti La Liga'da oynamaya devam etmektir"

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) kalmaya devam etmek istediklerini açıkladı.

Barcelona yönetiminin düzenlediği yıllık kongre öncesinde basına açıklamalarda bulunan Bartomeu, İspanya hükümetinin bağımsızlık girişimlerinden dolayı Katalonya özerk yönetimini feshederek erken seçime gitme kararını değerlendirdi.

Taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan başkan Bartomeu, "Her şeye rağmen barışçıl cevaplar vermeliyiz. Desteğimiz, kurumlara seçimle gelmiş Katalanlaradır. Barcelona, her zaman Katalonya halkının yanında oldu. Katalan kurumlarına ve medyasına desteğimi bir kez daha yineliyorum." şeklinde konuştu.

La Liga'dan ayrılması gündeme gelen Barcelona'nın durumu hakkında da görüşlerini aktaran Bartomeu, "Barcelona'nın niyeti, La Liga'da oynamaya devam etmektir." ifadesini kullandı.

#Arda Turan
#Barcelona
#İspanya'dan futbol
#sakatlığı tekrarladı
#Son dakika haberleri
7 yıl önce