T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Fener duvara çarptı

Fenerbahçe'nin iyi oyunu umut verdi. İkinci yarıda Tuncay ve Johnson'un iki şutu gol çizgisinden döndü.

Yeni Teknik direktörü Oğuz Çetin ile Göztepe karşısına 3 puan için çıkan Fenerbahçe ilk yarıda 'eli yüzü düzgün' futboluyla taraftarlarına umut verdi. Ortega, Revivo ve Ogün gibi yıldızlarından yoksun kadrosuyla orta alanda ayağa oynayan ve pozisyon üreten Sarı-lacivertli takım Tuncay, Serhat ve Rapaiç ile yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Göztepe ise puan için geldiği İstanbul'da iyi savunma yapmanın yanı sıra kontraataklarla sonucu lehine çevirmeye çalıştı. Sarı-kırmızılı takım Zafer ve İlhan'la yakaladığı gol girişimlerini sonuçsuz bıraktı. Devre golsüz bitti.

GÖZTEPE PUANI KAPTI

Oyunun ikinci yarısında da Fenerbahçe'nin belirgin üstünlüğü vardı. Ancak Göztepe'nin de savunmada ve kontra ataklarda başarılı olduğu gözlendi. 52. dakikada Tuncay'ın şutunu gol çizgisinden Gökhan çıkardı. 70. dakikada Ümit Özat'ın isabetsiz kafa şutunda top direğin dibinden auta gitti. 84. dakikada bu kez Johnson'un kafa şutunda topu bir kez daha çizgiden çıkaran Cem Baki idi. 86. dakikada Ali Akdeniz'in indirdiği topu Tuncay şutladı ama auta

FENER'İN YENİ GOLCÜSÜ CARCİA

Brezilyalı golcü Washington'un rahatsızlanmasından sonra forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe, River Plate'de oynayan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Carcia ile anlaştı. Ortega'nın takım arkadaşı olan Arjantinli golcü Carcia'nın transferindeki son pürüzlerin giderilip devre arası kampına geleceği bildirildi.

ERDOĞAN DA MAÇI İZLEDİ

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da maça gelerek, Başkan Aziz Yıldırım'ın yanında maçı izledi. Protokol girişinde yöneticilerden Hakan Bilal Kutlualp tarafından karşılanan Erdoğan, "Oğuz ile Fenerbahçe yeni bir sayfa açıyor. Ne düşünüyorsunuz" sorusuna "Yeni sayfayı okuyup göreceğiz" dedi.

TEK EKSİĞİMİZ GOLDÜ

Teknik direktör Oğuz Çetin, Göztepe maçında iyi mücadele etmelerine rağmen hesapta olmayan çok önemli iki puan bıraktıklarını açıkladı. Sahada iyi mücadele etmelerine rağmen tek eksikliklerinin gol olduğunu belirten Oğuz, "Futbolcular taktik olarak istediğimi yaptılar. Gelecekten umutluyum" dedi.

  • AHMET BIYIKLI

    Spor Yazarları
    Yunus Akgül:
    Fener bildiğiniz gibi
  •  
    Galatasaray'a FRANCA
    Galatasaray yönetimi Bayern Leverkusen'in golcü futbolucusu Franca'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.
    Trabzon'un keyfi kaçtı
    Tolga'nın golüyle yenik durum düşen Karadeniz ekibi, Aurelio ve Erman Özgür'le öne geçti. Ancak son saniyelerde Hasan Özer'in golüyle Malatya'da 2 puan bıraktı.
    Sandıkta trafik yoğun
    Trabzonspor Kulübü Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak. 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olağan genel kurulda, 4 başkan adayı yarışacak.
    Kartal lider bitirecek Beşiktaş, ilk yarıda kalan 2 maçı da kazanıp devreyi 41 puanla lider kapatmak istiyor.
    En kralı Mustafa Özkan
    Denizlispor'un UEFA Kupası'nda oynadığı 3 maçta attığı 6 golden 5'ine imzasını atan genç futbolcu, daha şimdiden adını Avrupa'ya altın harflerle yazdırdı.
    İstanbul, Altay'a yetişemedi
    3-0 yenik duruma düşen İstanbulspor, daha sonra 3 gol bulmasına rağmen Altay'a 4-3 yenilerek İzmir deplasmanında 3 puan bıraktı.
    Daçka'da, Tekel şoku
    Jones'un erken faul problemine girmesi nedeniyle çember altında etkisiz kalan Darüşşafaka, Turgay'ı da durduramayınca Tekel'e evinde boyun eğdi.
    Sebat-Rize kol kola
    Karadeniz derbisinde Erman'la öne geçen evsahibi takım, Yunus'un penaltı golüne engel olamayınca bir puana razı oldu.
    15 Aralık 2002
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED