T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
AB durumlarına dair

Kopenhag Zirvesi'nden çıkan karar, Başkent Kulisi'nde merceğe alınıyor. Fehmi Koru dakika dakika takip ettiği Zirve'nin arkaplanını Ali Bayramoğlu ve İlnur Çevik ile birlikte yorumluyor

Fehmi Koru, İlnur Çevik ve Ali Bayramoğlu'nun gündemi yorumladığı Başkent Kulisi bu hafta, Kopenhag Zirvesi'nden çıkan kararlara odaklanıyor. AB'ye alınma sürecindeki önemli bir dönüm noktasını oluşturan Kopenhag Zirvesi'ni Kopenhag'ta saniye saniye izleyen Fehmi Koru zirvenin perde arkasını programda açıklıyor.

"Gündeme damgasını vuran Kopenhag Zirvesi'nde kilit noktayı oluşturan Kıbrıs meselesinde AB ne istiyor?", "Hükümet bundan sonra nasıl bir strateji izleyecek?", "Zirveden Türkiye'ye kesin tarih verilmesi için büyük bir çaba gösteren ABD'nin Türkiye'den beklentileri neler?", "AB, Kıbrıs'a karşı Avrupa Birliği'ne üyeliği önerirken, ABD de Irak savaşına desteğe karşı AB mi demek istiyor?", "Türkiye'yi ne bekliyor?" soruları gazetemiz yazarlarından Fehmi Koru ve Ali Bayramoğlu ile İlnur Çevik tarafından masaya yatırılıyor. Programda yazarlar bundan sonra olabilecekler hakkında da yorumda bulunuyor.
Kanal 7 / 11.45


Hollywood şimdi de bizi böceklerden kurtarıyor!
Meksikalı yönetmen Guillermo Del Toro'nun, Donald A. Wollheim'in bir öyküsünden beyazperdeye uyarladığı Tehlikeli Yaratık, bol görsel efektli, iyi kotarılmış bir gerilim filmi. Vizyonda olduğu dönemde sinemaseverlerden büyük ilgi görmüş ve gişe rekorları kıran filmin konusu şöyle: Genetik mühendisi olan Susan ve kocası Peter, çocukların hayatını tehdit eden bulaşıcı bir virüsle mücadele etmeye kararlıdırlar. New York'ta çocukları tehdit eden bu salgın hastalık hamam böceklerinden bulaşmaktadır. Bilim adamları Susan'ın da yardımlarıyla hastalığa karşı yeni bir böcek türü üretirler. Bu böceğe Judas adını verirler. Planlara göre yarattıkları bu böcek, hamam böceklerini yok edecek daha sonra da kendini öldürecektir. Fakat hesap edemedikleri bir şey vardır. Kendini yok etmesi gereken Judas'lar üreyerek daha da büyük bir dehşete yol açarlar.

Tehlikeli Yaratık

Orijinal Adı: Mimic Yön: Guillermo Del Toro Oyn: Mira Sorvino, Jeremy Northam, Charles S. Dutton, Josh Brolin Yapım Yılı: 1997 Türü: Gerilim-Bilim-Kurgu Süre: 105 dk.
KANAL D / 24.00

 
Light Selami, eşiyle yarışma sunuyor
Çocuklar Duymasın'ın sevimli tiplemeleri Light Selami ve Dominant Teyze'yi canlandıran Özgür Ozan ve Zeyno Gönenç birlikte yarışma sunmaya başladı. Patron Kim adlı yarışma programı, eşlerin birbirini ne kadar tanıdıklarına yönelik eğlenceli tahmin sorularından oluşuyor.
Atv / 21.35

Zor hayatların programı; İşte Hayat!
Uğur Arslan'ın sunduğu İşte Hayat'ta ilginç hayatlar ekrana taşınıyor. Programda bugün, kanser hastası bir annenin dramı ekrana geliyor. Programda bir mezarcının kızı olarak dünyaya gelen Şerife ve bir zamanlar ismi neonlarda yazılı iken bir sürü şanssızlığın ard arda gelmesiyle zor günler yaşayan Meral'in hikayeleri var.
Kanal 7 / 22.00

Kınalı Kar'da 'yer' sorunu çözüldü
Kınalı Kar dizisinin çekimlerinde plato olarak kullanılan Cumalıkızık Mahallesi'nin bağlı bulunduğu Bursa'nın Yıldırım Belediyesi'nce, yapımcı firmadan ücret istenmesiyle başlayan tartışma sona erdi. Yapımcı Osman Yağmurdereli, Yıldırım Belediye Başkanı Ramazan Altunöz'ü ziyaret ederek, park, bahçe gibi bir hizmetin, 'Kınalı Kar' isminin verilmesi şartıyla masraflarını karşılama teklifinde bulundu. Başkan Altunöz bunu kabul ederek, çekimlerin Cumalıkızık'ta devam edebileceğini söyledi.
15 Aralık 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED