T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Fener sunucusuz ışıyor

Ekranda yıllarca yoksulluk ve umutsuzluğa karşı duran ve insanlara yardım eli uzatan Deniz Feneri sunucusuz olarak ekrana geliyor. Program, iyilik adına sonsuz yürüyüşünü yeni yayın döneminde de sürdürecek...

Yardıma muhtaç insanlara umut ışığı olan Deniz Feneri yeni yayın döneminde de Anadolu'yu dolaşıp yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Program ekibi bu hafta, 81 il 40 bin aile ve her ilde 500 yoksul aileye yardım projesinin Doğu seferini oluşturan Ağrı'da. 'Aç ve açık insan kalmasın' sloganıyla ekran yolculuğunu sürdüren programda "100 bin mavi kelebek" projesine de yer veriliyor. Proje kapsamında Ağrı'da 9 ilköğretim okulunda 450 öğrenciye ve 907 ailenin 405 öğrencisine toplam 900 öğrenciye eğitim seti hediye ediliyor. Deniz Feneri ekibi ayrıca Düzce'de çatısı olmayan baraka gibi yerde yaşayan 9 çocuklu ailenin de feryadına koşuyor. İlaç alamadığı için geçim kaynakları olan keçisini satan annenin acısı Deniz Feneri ekibince dindirilmeye çalışılıyor.
Kanal 7 / 23.30


Ölmek ne kadar zormuş
Julie eşinin ölümünden sonra hayatla bağını koparmıştır. Alex ise, kitapları satmadığı için başarısız olduğunu düşünen, gelecekten umudunu kesmiş bir yazardır. İkilinin yolları kesişir ve çok iyi arkadaş olurlar. Julie ve Alex, intihar planı yaptıktan sonra psikolojik tedavi gördükleri hastaneden kaçarlar. Ölmek için silah, zehir ve birçok yolu deneyen ikili her seferinde başarısız olur. Sonunda Julie'nin aklına bir fikir gelir. Kesin çözüm Niagara Şelalesi'ne atlamaktır.

PAZARTESİ ÖLECEĞİM
Orijinal Adı: Dead By Monday Yön: Curt Truninger Oyn: Helen Baxendale, Tim Dutton, Guylaine St-Onge Yapım Yılı: 2000 Türü: Komedi
CINE 5-21.00


Mutfak 'Taş Fırın Erkeği'nin istilasında
Çocuklar Duymasın'da, Meltem hastalanıp evde yatmak zorunda kalınca işleri kontrol altına alma görevi Haluk'a düşüyor. Meltem'e abartılı bir ilgi gösteren Haluk, tüm işlerin hakkından geliyor. Ancak Meltem mutfakta yalnız bırakılacak bir Haluk'un ne kadar tehlikeli olduğunu anlayınca iyileşiyor ve hemen temizliğe başlıyor.
Atv / 20.30


'Herşey Aşk İçin'de gerilim rüzgarı
Başrollerini Gülenay Kalkan ve Rutkay Aziz'in paylaştığı Herşey Aşk İçin'de, Murat ve annesi arasındaki gerilim büyümektedir. Murat mahalleden yakın arkadaşı Salih ve Burcu ile de kavga eder. Fuat'ın sevgilisi Necla ise Turan'ın baş düşmanı Dursun'un adamı Recep ile işbirliğine devam etmektedir.
Trt 1 / 22.20


Hayatın gülen, güldüren yüzü
STV'de yeni yayın döneminde start alan Hayatın İçinden adlı dizi hüzünlendiren, düşündüren ve güldüren olaylar, kişiler ve hikayelerle haftaiçi her gün ekranlara konuk oluyor. Dizinin bu bölümünde de, 55 yaşında bir ayakkabı ustası olan Ahmet Bey ve ailesinin başta hiç sevmedikleri fakat alışmaya çalıştıkları apartman dairesindeki hayatları ve çevrelerinde gelişen olaylar ekrana taşınıyor.
Stv / 18.15

 
Avrupa Birliği ve azınlıklar meselesi
Cünyet Özdemir ve Soner Yalçın'ın hazırladığı beşN birK, gündemi, canlı bağlantılar ve stüdyo konukları ile ekrana taşımaya ve haberin beş unsuru olan "ne, neden, nerede, nasıl, ne zaman ve kim" sorularını sormaya devam ediyor. Cüneyt Özdemir programda bugün, "yeni çıkan AB yasalarıyla tekrar gündeme gelen ilgili azınlık vakıflarının sorunlarını" ekrana taşıyor. Programda, "azınlıklar kaybettikleri malları geri alabilecekler mi?" sorusu da tartışılıyor. Programda ayrıca, av mevsimi sona erip balık mevsimi başlarken, balıkçıların denizlerdeki aylarca süren maceraları anlatılıyor.
Cnn Türk / 20.00

'Cambridge'li köstebekler ekranda
Türkiye'de ve dünyada istihbaratın gayri resmi tarihini inceleyen Beşinci Kol belgeselinde 'Chambridgeli Köstebekler' merceğe alınıyor. Bu bölümünde, Chambridge Beşlisi olarak anılan beş ajanın İngiltere'de yarattıkları skandalın anlatılacağı belgeselde, asrın en büyük casus şebekelerinden biri olarak nitelenen Beşli'nin dudak uçuklatan öyküsü var. Hepsi aristokrat ailelerden gelen, Chambridge mezunu ve İngiltere'de saygı duyulan kişiler olan beş ajanın, yıllar sonra Sovyetler adına casusluk yaptığının ortaya çıkışı ve bunun ardından oluşan infialin anlatılacağı belgesel, oldukça sürükleyici.
Ntv / 22.05
8 Ekim 2002
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED