T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

G.SARAY YANLIŞ YAPTI

Aziz Yıldırım, Revivo'nun transferinde Cimbom'un dürüst davranmadığını söyledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İsrailli futbolcu Revivo'nun transferinde Galatasaray'ın dürüst davranmadığını belirterek, mukavelesi devam bir futbolcuyla 1.5 ay önce temas kurulmasına yanlış bir hareket olarak yorumladı. Her iki takım arasındaki transferin bundan önce yapıldığını ve bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Yıldırım Revivo'nun durumunda kendi spor ahlaklarına sığdıramadıkları hareketlerle karşı karşıya kaldıklarını söyledi

Fenerbahçe'nin 'Bizden oyuncu aldılar, bizde alalım' şeklinde basit bir ilke işine girmeyeceğini kaydeden Yıldırım, Hasan Şaş olayına şu açıklığı getirdi.

"Hasan Şaş ile ilgilenmediğimizi Özhan Canaydın'a bizzat söyledim. Bizim lafımız söz yerine geçer. Ancak bundan sonra teknik yönetimin istediği her futbolcuyu alabiliriz. Bu Hasan Şaş'ta olabilir."

Fenerbahçe'nin diğer branşlarda da önemli çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Yıldırım, Oğuz Çetin'in takımın başına getirilmesinden sonra yıllardır ilk defa alt yapıdan genç futbolcuların A takımına yükseldiğini de açıkladı.

ORTEGA'YI KİMSEYE YEDİRMEM

Ortega ile kimse uğraşmasın. Bu futbolcuyu yıpratma politikalarına izin vermeyeceğiz. Alkolik dedikleri Ortega hayatında içki içmemiş. Bunları söyleyenler ile mahkemelerde görülecek hesaplarımız var.

HASAN ŞAŞ İLE İLGİLENMEDİK

Ağzımızdan çıkan laf bizim için söz demektir. Hasan Şaş ile ilgilenmediğimizi bizzat Özhan Canaydın'a söyledim. Ancak bundan sonra teknik kardomuzun istediği her futbolcuyu alabiliriz. Bu Hasan Şaş'da olabilir.

HAKEMLERE GÜVENİMİZ TAM

Beşiktaş'la önemli bir maçımız var. Geçtiğimiz yıllarda hakemlerle ilgili bazı sıkıntılarımız oldu. Kasıtlı davranışlar dışında herkes hata yapabilir. Bu maç için hangi hakem verilirse verilsin. Yeter ki saha içinde centilmence bir maç yönetsin.

 
Terim için geldim
Beşiktaş'tan tatsız prova
Siyah-Beyazlıların Dinamo Bükreş'i 2-1 yendiği maçta Pancu ve Ahmet Yıldırım sakatlandı. İki futbolcunun F.Bahçe maçında oynaması tehlikeye girdi.
Trabzon kendini sıkmadı
Bordo-mavililer, 3. Lig ekibi Giresunspor'u yenerken zorlanmadı.
Efes'e nefesleri yetmedi
Avrupa Ligi'nde mücadele eden Lacivert-beyazlılar, İtalyan ekibi Skipper Bologna'yı farklı yenerek 2 . tura çıkmayı garantiledi.
Spor Milli Eğitim'e bağlanıyor
Okan Buruk çok mutlu
kan Buruk, Empoli maçını kazanmalarında kendisinin de payı olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. 50 gün sonra Empoli maçıyla sahalara dönen Okan, Inter'in resmi sitesinde, "Kimin asist yaptığı veya gol attığı önemli değil. Inter'in kazanmasından başka birşey önemli olamaz" dedi. Okan, yeni takım arkadaşı Batistuta için, "Çok sempatik ve çok değerli bir insan" yorumunda bulundu.
30 Ocak 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED