|

Atiker Konyaspor Gent maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Atiker Konyaspor Gent maçı hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında temsilcimiz Konyaspor Belçika ekibi Gent ile karşılaşacak. Avrupa Ligi'nde tek puan ile iddiası kalmayan Atiker Konyaspor prestij maçına çıkacak. İşte maçın hangi kanalda ve saat kaçta olduğu hakkındaki bilgiler.

Yeni Şafak
19:42 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:53 - 7/12/2016 Çarşamba
AA
Atiker Konyaspor Gent

maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Konyaspor Gent maçı yarın akşam saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Tivibu spor3 kanalından yayınlanacak.



Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında yarın Belçika ekibi Gent ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.



Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.



Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak pas çalıştı. Antrenmanın basına kapalı gerçekleştirilen bölümünde ise Konya ekibinin, Gent maçının taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi.



Atiker Konyaspor ile Gent, yarın 19.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek.



Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Güzel bir veda gecesi olacak"


Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın Belçika'nın Gent takımıyla oynayacakları UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçının, Avrupa ligine veda gecesi olacağını belirtti. Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 6'ncı ve son maçını Belçika'nın Gent takımıyla yarın saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılacak. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oyuncu Vukoviç ile birlikte maç öncesi, maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda basın toplantısı düzenlendi. Yarın güzel bir maç olacağını ümit ettiğini belirten Vukoviç, ''Taraftarımız da bizleri yalnız bırakmayacaktır. Kupada şansımız kalmadı. Ama güzel bir mücadele sergilemek istiyoruz. Galibiyet için oynayacağız. Ümit ediyorum ki, önümüzdeki sezon da UEFA'da yer alırız'' dedi.



Başlayan her şeyin biteceğini belirten Aykut Kocaman, şunları söyledi: ''Geçen sezon ki, güçlü performansımızla, kupaya katılmayı başardık. Gücümüz yettiğince, şehri ve Konyasporu temsil etmeye çalıştık. Yarın oynayacağımız 6'ncı maç. Bu 6 maç bizi ciddi anlamda yıpratan bir süreçti. Yorucu bir süreçti. Avantajı ve dezavantajı vardı. Önemli rakiplerle oynama şansımız vardı. Oradaki standartları görme ve mücadele etme şansına sahip olduk. Bu edindiğimiz birikim ve tecrübeyi, özellikle ligin ikinci yarasında olumlu geri dönüşümünü sağlamaya çalışacağız. Bu anlamda hem artıları, hem eksileri olan bir maceraydı.'' Gent'in gruptan çıkabilmesi için yarın ki maçı mutlak ve mutlak kazanmak zorunda olduğunu ifade eden Kocaman, Atiker Konyaspor olarak da, maçın sonuna kadar sahada yapabileceklerini yaparak, rakibin yapabileceklerini de enlemeye çalışacaklarını söyledi. Kocaman, ''Taraftarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz. Güzel bir veda gecesi yapabiliriz. Skordan bağımız olarak yapabilirsek, biçin için çok iyi olur. 3 gün sonra Kayseri, 3 gün sonra Trabzon , 3 gün sonra Karabük ile oynayacağımız, arka arkaya gelecek maç silsilesi içinde moral desteği olur'' dedi. Avrupa liginin önemli bir deneyim olduğunu vurgulayan Kocaman, bu deneyimi lige yansıtacaklarını kaydetti.



Atiker Konyaspor, Gent'i konuk edecek


Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki altıncı ve son maçında yarın Belçika'nın Gent takımıyla karşılaşacak.



Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Danimarka Futbol Federasyonundan hakem Jakob Kehlet yönetecek.



UEFA Avrupa Ligi'nde iddiası kalmayan Atiker Konyaspor, Gent karşısında prestij mücadelesi verecek. Kocaman ve öğrencileri, Belçika ekibi karşısında Avrupa kupalarındaki ilk 3 puanı almaya çalışacak.



Belçika ekibi ise bir üst tura çıkmak için Konyaspor karşısında kazanıp grubun diğer maçında, Portekiz takımı Braga'nın Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk önünde puan kaybetmesini bekleyecek.



- Puan durumu


UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda 6. hafta maçları öncesi puan durumu şöyle:



Takımlar O G B M A Y Av P



Shakhtar Donetsk 5 5 0 0 17 3 14 15



Braga 5 1 3 1 7 7 0 6



Gent 5 1 2 2 8 13 -5 5



Atiker Konyaspor 5 0 1 4 2 11 -9 1




#Atiker Konyaspor
#Gent
#H Grubu
#UEFA Avrupa Ligi
#Maç hangi kanalda
#Maç saat kaçta
7 yıl önce