|

Aydın'da deprem mi oldu? Son dakika deprem haberi

Son dakika deprem haberleri: Aydın'da deprem mi oldu? Dün gece saatlerinde Muğla'da meydana gelen depremin ardından Aydın'da oturan vatandaşlar da Aydın'da deprem mi oldu sorusunu sormaya başladılar.

Yeni Şafak
08:13 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 08:15 - 21/07/2017 Cuma
IHA
Aydın'da deprem mi oldu?
Aydın'da deprem mi oldu?

Aydın'da deprem mi oldu? Muğla açıklarında dün gece çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Alınan son depremler raporlarına göre Muğla açıklarında 6.3 açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok bölgeden de hissedildi. Peki Aydın'da deprem mi oldu?

Muğla'da meydana gelen deprem Aydın'dan da hissedildi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6.3 büyüklüğünde meydana gelen deprem Aydın’da da hissedildi. Yaklaşık 20 saniye süren depremde Aydın’daki binalarda ciddi sarsıntı yaşandı.

Depreme birçok kişi uykuda yakalanırken, depremle birlikte uyananlar çığlık çığlığa bulundukları evleri terk etmeye çalıştı. Polis ve jandarma ekipleri depremin ardından olası bir yıkıntı olup olmadığını kontrol etmek için yerleşim birimlerini kontrol etti.

Şu an itibariyle Aydın genelinde depreme bağlı herhangi bir yıkıntı ve ciddi yaralanma olmadığı belirtilirken, bazı bölgelerde kısa süreliğine elektrikler kesildi.
#Aydın
#Deprem
#Muğla
#Son depremler
7 yıl önce
default-profile-img