|

Bayern Münih PSG maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Bayern Münih PSG maçı canlı izle

Bayern Münih PSG maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçında Alman devi Bayern Münih sahasında Fransız takımı Paris Saint Germain'i (PSG) konuk ediyor. Dev mücadelenin hangi kanaldan canlı izlenebileceğini ve son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:49 - 5/12/2017 Salı
Güncelleme: 19:07 - 5/12/2017 Salı
Diğer
Bayern Münih PSG maçı hangi kanalda canlı izlenecek?
Bayern Münih PSG maçı hangi kanalda canlı izlenecek?
Bayern Münih PSG maçı hangi kanalda
n canlı izleneceği futbolseverler tarafından merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son hafta maçları başlıyor. Bu akşam Alman devi Bayern Münih ile Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG) karşılaşacak. Saat 22.45'te başlayacak mücadele TRT 1 kanalından
canlı izle
nebilecek. Bayern Münih PSG maçından tüm detayları ve canlı izleme sayfasını haberimizden bulabilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları salı ve çarşamba akşamı oynanacak maçlarla tamamlanacak. Salı akşamı A, B, C ve D gruplarında mücadele eden takımlar son karşılaşmalarını oynayacak. Gecenin en önemli maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, Fransa ekibi Paris St. Germain ile oynayacak. Kadrosunda Neymar, Cavani, Draxler, Mbappe, Daniel Alves ve di Maria gibi yıldızları bulunduran Paris St. Germain'ı konuk edecek olan B. Münih, ilk maçtaki rövanşı almak istiyor. İki takım arasında Paris'te oynanan ilk maçı Fransa ekibi 3-0 kazanmıştı. Bayern Münih şimdi hem rövanşı almak hem de lider olma hesapları yapıyor. B Grubu'nda Paris St. Germain beş maçta beş galibiyet alarak 15 puanla lider. İkinci sıradaki B. Münih'in ise 12 puanı bulunuyor.


UEFA'dan Cüneyt Çakır'a görev. Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Paris Saint-Germain arasında oynanacak müsabakada görev alacak. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftasında Almanya'nın Bayern Münih takımıyla Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain arasında 5 Aralık Salı günü oynanacak maçı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Münih şehrindeki Allianz Arena'da TSİ 22.45'te başlayacak B Grubu müsabakasında, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında son maçların programı

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının son maçları, 5 Aralık Salı ve 6 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

Barcelona, Bayern Münih, Beşiktaş, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Tottenham'dan sonra son 16 turuna yükselen takımlar, 6. karşılaşmaların ardından belli olacak.

Beşiktaş, liderliği garantilediği G grubunun 6. haftasında, çarşamba günü Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak.

Tamamı TSİ 22.45'te başlayacak 6. hafta maçlarının programı şöyle:

5 Aralık Salı:

Manchester United (İngiltere) - CSKA Moskova (Rusya)

Benfica (Portekiz) - Basel (İsviçre)

Celtic (İskoçya) - Anderlecht (Belçika)

Bayern Münih (Almanya) - Paris Saint-Germain (Fransa)

Roma (İtalya) - Karabağ (Azerbaycan)

Chelsea (İngiltere) - Atletico Madrid (İspanya)

Olympiakos (Yunanistan) - Juventus (İtalya)

Barcelona (İspanya) - Sporting Lizbon (Portekiz)

6 Aralık Çarşamba:

Liverpool (İngiltere) - Spartak Moskova (Rusya)

Maribor (Slovenya) - Sevilla (İspanya)

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere)

Feyenoord (Hollanda) - Napoli (İtalya)

Porto (Portekiz) - Monaco (Fransa)

Leipzig (Almanya) - Beşiktaş

Tottenham (İngiltere) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)

Real Madrid (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya)

#Bayern Münih
#PGS
#Paris Saint Germain
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#maç hangi kanalda
#canlı izle
6 yıl önce