|

Bayram mesajları 2016 - Kısa, uzun, değişik Ramazan Bayramı mesajları yeni

Bayram mesajları 2016’yı sizler için hazırladık. Mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Bayramların vazgeçilmezleri haline gelen bayram mesajları da etkisini yitirmiyor. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar büyüklerini arar veya içten bir şekilde bayram mesajı gönderir. Sevdiklerinize 2016 Ramazan Bayramı’nda gönderebileceğiniz en güzel, kısa, uzun ve içten bayram mesajlarını hazırladık.

Yeni Şafak
10:38 - 5/07/2016 Salı
Diğer
Bayram mesajları

2016'yı sizler için seçtik. Bu bayramda sevdiklerinize gönderebileceğiniz en içten ve güzel mesajları derledik. Kısa, uzun ve güzel bayram mesajlarıyla birlikte sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Bayram mesajlarını resimli olarak doğrudan WhatsApp üzerinden de gönderebilirsiniz. İşte 2016 Ramazan Bayramı'na özel kısa, içten ve güzel bayram mesajları…



Ramazan bayramı mesajları 2016


Bayramlar, ınsanlar arasındakı karsılıklı sevgı ve saygının percınlendıgı gunlerdır. Bayramlar, ınsanların bırbırlerıyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıstıkları, kardesce kucaklastıkları gunlerdır.



Mubarek ramazan bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.



Bugun ellerınızı her zamankınden daha cok acın. Avucunuza melekler gul koysun, yuregınız cossun. Ramazan bayramınız hayırlara vesıle olsun.



Bır bayram gulusu savur goklere, eskı zamanlara gulucukler getırsın oyle ıcten samımı, gozyaslarını bıle tebessume cevırsın. ıyı bayramlar.



Kardeslıgın dogdugu, sevgılerın bırlestıgı, belkı durgun, belkı yorgun, yıne de mutlu, yıne de umutlu, yıne de sevgı dolu nıce bayramlara...



Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.



Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.





Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.



Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.



Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun.



Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.



Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.



Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.



Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun



Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun.



Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Buhayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…



Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın Nurlanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..



Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutlarım.



Çılgınca Esen Rüzgar, Kavurucu Güneşli terleten günler, Yıldızlarla Dolu Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun herşey istediğiniz Gibi Olsun inşallah.



Mübarek ramazan Bayramı Sana ve Ailene Bol Mutluluk Bol Huzur Ve Refah bir Hayat Getirsin, Bu Bayramın Güzelliğini ve Bereketini Evine Getirsin Kalbine İman Nefesine güç versin. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..



Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. Hayırlı bayramlar…



En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.



Sade hazır bayram mesajları


1. Hayırlı bayramlar diler, mutlu ve sağlıklı daha nice bayramlar geçirmenizi temenni ederiz.



2. Bayramda yanınızda olamadığımız için üzgünüz, dileriz bu çiçekler size bayram sevgisini getirebilir.



3. Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.



4. Bayramınızı kutlar, ellerinizden öperim.



5. İyi Bayramlar.



6. Senin ve ailenin bayramını kutlar, bayramla birlikte nice mutlu ve huzurlu günler dilerim...



Yüce Rabbimin ışığı ve aydınlığı üstümüzde olsun. Yolumuz Kur-an, ışığımız iman olsun. Dualarımız kabul, yerimiz cennet, komşumuz Hz. Muhammet (s.a.v) olsun. Bayramınız kutlu ve sevdiklerinizle hep birlikte olsun.



En güzel bayramlar sizin olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar dilerim. Hepimizin baş koyduğu Allah yolunda yüce Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin. Kıldığınız namazlar, ettiğiniz dualar kabul olsun, mübarek Bayramınız kutlu olsun.



Bu seneyi de görmeyi Rabbim nasip etti. Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte yeni ve nice bayramları yan yana geçirmenizi diler, mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.



En kötü gününüz bu Ramazan Bayramı'ndaki gibi güzel olsun… Bayramınız kutlu olsun…



Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.



Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.



Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.



Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..



Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.



Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. Hayırlı bayramlar…



En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.



Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun…



Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun.



Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.






Bayram mesajları 2016'yı sizler için hazırladık. Mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Bayramların vazgeçilmezleri haline gelen bayram mesajları da etkisini yitirmiyor. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar büyüklerini arar veya içten bir şekilde bayram mesajı gönderir. Sevdiklerinize 2016 Ramazan Bayramı'nda gönderebileceğiniz en güzel, kısa ve içten bayram mesajlarını hazırladık.




#Bayram mesajları 2016
#Ramazan Bayramı mesajları
#Ramazan
8 yıl önce