|

Beşiktaş Astra Giurgiu özel maç özeti!

Beşiktaş Astra Giurgiu özeti haberimizde. Beşiktaş, Vodafone Arena'da Romanya ekibi Astra Giurgiu ile özel maçta karşılaştı. Mücadele konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Beşiktaş Astra Giurgiu maçıda kalesinde iki hatalı gol gören Tolga Zengin'e taraftarlar tepki gösterdi. İşte hazırlık maçı özeti ve önemli dakikaları.

Yeni Şafak
17:44 - 25/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:59 - 25/03/2017 Cumartesi
IHA
Beşiktaş Astra Giurgiu özel maç özeti
Beşiktaş Astra Giurgiu özel maç özeti

Özel maçta Beşiktaş, Romanya ekibi Astra Giurgiu'yu konuk etti. Mücadele konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Siyah Beyazlılar, Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu ile Vodafone Arena'da karşılaştı. Oldukça kötü bir performans sergileyen Beşiktaş mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Astra Giurgiu'nun golleri 41. dakikada İonita Alexandru, 44. dakikada Sergiu ve 63. dakikada Stan Alexandru'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise 89. dakikada genç oyuncu Sedat Şahintürk attı.



CANER VE ERSAN GÜLÜM GERİ DÖNDÜ, DEMBA BA DÖNEMEDİ

- Beşiktaşlılar için Giurgiu maçının önemi Caner, Demba Ba ve Ersan Gülüm'ün geri dönmesiydi. Sakatlığını tamamen atlatan Caner 5 ay aradan sonra ilk kez bir maça çıkarken, Ersan Gülüm de bir yıl aradan sonra Siyah Beyazlı formayı giydi. Oynaması beklenen Demba Ba ise belinde hissettiği ağrılardan dolayı maç kadrosuna alınmadı. Ersan Gülüm 65, Caner ise 72 dakika sahada kalırken, Caner'in mücadeleci görüntüsü dikkat çekti. Ersan Gülüm ise maçın genelinde çok kötü oynayan defans hattı içinde kendini gösterme fırsatı bulamadı.



Beşiktaş 2. hazırlık maçını 28 Mart Salı günü Nevzat Demir Tesisleri'nde TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile yapacak.






Maçtan dakikalar

35. dakikada Talisca'nın derinlemesine pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu'nun vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.


41. dakikada ceza sahası çizgisi sağ çaprazından Ionita Alexandru'nun şık şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1


44. dakikada Tolga Zengin'in hatasında Ionita Alexandru ile verkaç yapan Sergiu'nun yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2


63. dakikada savunmada yaşanan karambolde Sergiu'nun pasında altıpasta topla buluşan Alexandru Stan'ın yerden şutunda meşin yuvarlak filelere gönderdi. 3-0


87. dakikada ceza sahası içerisinde Talisca'nın yerden sert şutunda meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü.


89. dakikada Talisca'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Sedat'ın plase vuruşunda top uzak köşede filelerle buluştu. 3-1



Stat: Vodafone Arena


Hakemler: Ali Şansalan xx, Süleyman Özay xx, Erdem Bayık xx


Beşiktaş: Tolga Zengin x, Beck x, Rhodolfo x (Fatih Aksoy dk. 65 x), Ersan Gülüm xx (Atınç dk. 65 x), Caner Erkin xx (Sedat dk. 72 x), Gökhan İnler x, Necip Uysal x (Tosic dk. 56 x), Tolgay Arslan xx, Ryan Babel xx, Talisca xx, Ömer x (Atiba dk. 80 ?)


Yedekler: Fabri, Atiba


Teknik Direktör: Şenol Güneş


Astra Giurgiu: Plamen xx, Alexandru xx, Dornelas xx, Florin xx, Morais xx (Alves dk. 83 ?), Cristian xx (Andrei dk. 80 ?), Takayuki xx, Mpansaly xx, Ionita Alexandru xx, Vioerel xx (Florea dk. 60 x), Sergiu xx (Silviu dk. 72 x)


Yedekler: Ionut, Damian, Dandez Alexandru, Daniel Niculae, Balaure


Teknik Direktör: Marius Sumudica


Goller: Ionita Alexandru (dk. 41), Sergiu (dk. 44), Alexandru Stan (dk. 63) (Astra Giurgiu), Sedat (dk. 89) (Beşiktaş)



Tolga Zengin'e tribünlerden tepki -

Beşiktaş ile Astra Giurgiu arasında oynanan hazırlık maçında Tolga Zengin'e taraftar tepki gösterdi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada siyah-beyazlı takım, Romanya ekibi Astra Giurgiu ile karşılaştı. Rakibine 3-1'lık skorla mağlup olan Beşiktaş'ta Tolga Zengin maça damga vuran isimdi. Tecrübeli eldiven kalesinde gördüğü 2'nci ve 3'üncü golde yaptığı kritik hatalarla dikkat çekti. Tolga'ya tribünlerden de yoğun tepki geldi. Taraftarlar, "Fabri" tezahüratları yaptı. Karşılaşmanın 41 ve 65'nci dakikalarında bariz hatalar yapan Tolga Zengin, ardından 84'ncü dakikada da kritik bir hataya daha imza attı. Astra Giurgulu futbolcular bu pozisyonu değerlendiremezken, tribünlerden tecrübeli eldivene yine tepkiler geldi. Bu sırada Atınç, tribünlere tepki gösterip iki elini havaya kaldırdı. Beşiktaş, tecrübeli kaleci ile sezon başında 3 yıllık yeni sözleşme yapmıştı.


#Beşiktaş
#Astra Giurgiu
#Özel maç
#özet
7 yıl önce