|

Beşiktaş Başakşehir maç özeti! Caner Erkin geceye damga vurdu

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş kendi evinde Başakşehir ile karşılaştı. Her iki takımın da çok pozisyon bulduğu maçta galip gelen olmadı ve maç 1-1 beraberlikle son buldu. Geceye ise Caner Erkin damga vurdu. Hakem Mete Kalkavan’a aleni bir şekilde küfür eden Caner Erkin kaç maç ceza alacak? İşte Beşiktaş Başakşehir maç özeti.

Yeni Şafak
09:21 - 24/10/2017 Salı
Güncelleme: 09:29 - 24/10/2017 Salı
AA
Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geldi ve maç 1-1 beraberlikle son buldu.
Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geldi ve maç 1-1 beraberlikle son buldu.

Beşiktaş Başakşehir maç özeti ve golleri haberimizde. Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş kendi evinde ağırladığı rakibi Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynadıkları Hoffenheim maçının ilk 11'inde 7 değişiklik yaparak, Beşiktaş karşısında takımını sahaya sürdü. İşte Beşiktaş Başakşehir maç özeti....

Maç özeti için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Maçtan ayrıntılar

Avcı, Almanya deplasmanında ilk 11'de görevlendirdiği Mert Günok, İrfan Can Kahveci, Tunay Torun, Kerim Frei, Gökhan İnler, Mehmet Batdal ve Mevlüt Erdinç'i Beşiktaş karşısında yedek kulübesinde tutarken, bu oyuncuların yerine Volkan Babacan, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Edin Visca, Mossoro, Elia ve Adebayor'a şans verdi.

Maçta kaleyi Volkan Babacan'a teslim eden Avcı, savunma dörtlüsünü Caicara, Attamah, Epureanu ve Clichy'den oluşturdu. Orta sahada Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro ve Elia görev alırken, forvette Adebayor forma giydi.


- Emre Belözoğlu geri döndü

Medipol Başakşehir'de ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında ilk 11'deki yerine geri döndü.

Deneyimli futbolcu, hafta içinde takımının Hoffenheim ile deplasmanda oynadığı mücadelede forma giyememişti.

- Gökhan İnler ve Kerim Frei yedek

Turuncu-lacivertli ekibin sezon başında kadrosuna kattığı Gökhan İnler ve Kerim Frei, eski takımları Beşiktaş'a karşı ilk 11'de sahaya çıkmadı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Gökhan ve Kerim'i, yedekler arasında tuttu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, eski oyuncularını karşılaşma öncesinde tribünlere çağırdı. Futbolcular da taraftarlarının sevgi gösterisine alkışlarla karşılık verdi.

- Mossoro 100. lig maçında

Medipol Başakşehir'in orta sahasında görev yapan Brezilyalı futbolcu Marcio Mossoro, Beşiktaş karşılaşması ile Süper Lig'deki 100. maçına çıktı.

2014-2015 sezonunda turuncu-lacivertli ekibe transfer olan deneyimli futbolcu, oynadığı 99 lig maçında 12 kez fileleri havalandırmıştı.

- Medipol Başakşehir taraftarı da tribünde

Turuncu-lacivertli takımı, deplasmanda Beşiktaş ile oynadığı maçta taraftarları da yalnız bırakmadı.

Yaklaşık 150 Medipol Başakşehir taraftarı, Vodafone Park'ta kendilerine ayrılan tribünde takımlarını destekledi.

Caner Erkin kaç maç ceza alacak?

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın sonucundan daha çok futbolseverler Caner Erkin’in hakem Mete Kalkavan’a ettiği küfrü konuşuyor.

Ağza alınmayacak sözler!


Kaç maç ceza alacak?

Futbol otoriteleri Caner’in en az iki maç ceza alması gerektiğini savunuyor.



#Beşiktaş
#Medipol Başakşehir
#Maç özeti
7 yıl önce