|

Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği canlı skor

Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği canlı skor takip sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği ile Vodafone Arena'da karşılaşıyor. Mücadelede ilk gol siyah-beyazlı ekipten geldi. Bu maçın önemli dakikalarını, pozisyonları ve canlı skor bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
18:25 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 18:36 - 19/01/2017 Perşembe
AA

Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği canlı skor sayfası ile karşınızdayız. Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş evinde Darıca Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Karşılaşmanın 30 dakikası Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi. Maçtan tüm önemli dakikaları ve anları canlı skor ekranından takip edebilirsiniz. İşte maçtan notlar.



Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği canlı skor




Maçtan notlar


Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Darıca Gençlerbirliği ile yaptığı karşılaşmada, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, yedek ağırlıklı bir kadroya şans verdi.



Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Veli Kavlak ile Matej Mitrovic, Darıca Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de şans buldu.







Son dönemlerde omzundaki sorun nedeniyle üst üste operasyonlar geçiren Veli Kavlak, 336 gün sonra bir resmi maçta Beşiktaş formasını giydi. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 17 Şubat 2016'da takımının Mersin İdmanyurdu ile yaptığı karşılaşmada 90 2. dakikada oyuna girerek son resmi maçında şans bulan Veli, böylece formasına kavuştu. Tecrübeli futbolcu, maçta kaptanlık görevini de üstlendi.



Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Matej Mitrovic de siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktı. 4 milyon 200 bin avro bonservis bedeliyle gündeme gelen Mitrovic, ligde Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmada kadroda yer almamıştı. Hırvat oyuncu, savunmanın göbeğinde rakip atakları engellemeye çalıştı.



- Quaresma, ilk 11'de


Şenol Güneş'in, Osmanlıspor ile oynanan maçta ilk 11'de şans verdiği oyuncular arasında sadece Ricardo Quaresma'ya kupa maçında görev vermesi dikkati çekti.



Son lig mücadelesinde oyundan alınırken tepki gösteren ancak daha sonra sosyal medya hesabından hatasını kabul eden Portekizli oyuncu, orta sahanın solunda görev aldı.



- Utku Yuvakuran da bir ilki yaşadı


Maçın ilk 11'inde sahaya çıkarak siyah-beyazlı takımın kalesini koruyan Utku Yuvakuran da ilk kez resmi bir maçta oynama heyecanı yaşadı.



Sezon başında Beşiktaş'ın Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Beylerbeyi'nden kiraladığı ancak genelde 21 yaş altı takımının maçlarında görev alan Utku Yuvakuran, kupa maçlarında şans bulan Tolga Zengin'in yerine formayı giydi.



Siyah-beyazlı takımda Darıca Gençlerbirliği karşısında Ömer Şişmanoğlu, forvette oynadı. Tolgay Arslan, Aras Özbiliz, Andreas Beck, Atınç Nukan, Luis Rhodolfo ve Gökhan İnler, Beşiktaş'ta şans bulan diğer oyuncular oldu.



Sol bekte Beck oynarken, Atınç Nukan ise savunmanın solunda forma giydi.



Quaresma dışında ligde ilk 11'de oynattığı oyuncuları dinlendiren Güneş, yedeklerde ise genç isimlere yer verdi. 5 yedek oyuncuyla maça çıkan Beşiktaş'ta Necip Uysal dışında Hüseyin Yılmaz, Fatih Aksoy, Muhammed Enes Durmuş ve Sedat Şahintürk ilerleyen dakikalar için kenarda bekledi.



- Stat boş kaldı


Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının kupa maçına fazla ilgi göstermedi. Vodafone Arena boş kalırken, mücadeleyi 2 bine yakın siyah-beyazlı izledi.



Darıca Gençlerbirliği taraftarları da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.



#Beşiktaş
#Darıca Gençlerbirliği
#Ziraat Türkiye Kupası
#Canlı skor
7 yıl önce
default-profile-img