|

Beşiktaş Galatasaray maç özeti, detayları ve pozisyonları - BJK GS

Beşiktaş Galatasaray maç özetini, maça ait tüm detaylarını ve önemli pozisyonları haberimizden öğrenebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’de bu akşam derbi heyecanı yaşanıyor. Sizler de bu dev maça ait tüm bilgileri öğrenebilirsiniz. Maç özeti, maça ait tüm detaylar ve hangi pozisyonun hangi dakikada yayınlandığını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
15:59 - 24/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:02 - 24/09/2016 Cumartesi
Diğer

Beşiktaş Galatasaray maç özeti ve çok daha fazlası haberimizde. Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Maçı canlı olarak takip edebilir, maça ait önemli dakikaları görebilir, topla oynama oranlarını inceleyebilir ve istatistikleri yenisafak.com üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maç özeti…







Maça ait istatistikler ve oranlar







Vodafone Arena'da ilk derbi bugün


BEŞİKTAŞın yeni stadyumunu Vodafone Arena bugün ilk defa bir derby heyecanına tanık oluyor. Beşiktaş-Galatasaray takımlarının oynayacağı maç öncesinde stadyum çevresindeki kalabalık dikkat çekiyor. Eski stadyumdaki son derbi maçını 2012-2013 sezonunda Beşiktaş-Fenerbahçe takımları arasında oynanmıştı.




Beşiktaşın stadyumu Vodafone Arena geçtiğimiz yıl 10 Nisan tarihinde yapılan protokol açılısı ile resmi olarakaçılmış, bir gün sonra aynı stadyumda sahaya çıkan Beşiktaş lig maçında Bursasporu 3-2 yenmişti. 2016-2017 futbol sezonunun ilk derbisi de Vodafone Arenada bugün oynanacak. Deplasmana taraftar yasağının futbol federasyonu tarafından kaldırılmasının ardından bir ilk olarak Galatasaray taraftarları da maçı stadyumun içinden izleyebilecek. Futbol maçı öncesinde stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, oluşan trafikte dikkat çekiyor.



Fikstür


25 Eylül Pazar:



13.30 Kayserispor-Çaykur Rizespor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)



16.00 Bursaspor-Kasımpaşa (Bursa Büyükşehir Belediye)



19.00 Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor (Ankara 19 Mayıs)



19.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor (Ülker)



26 Eylül Pazartesi:



20.00 Adanaspor-Aytemiz Alanyaspor (5 Ocak Fatih Terim)









#Beşiktaş
#Galatasaray
#Maç özeti
8 yıl önce