|

Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçı canlı skor

Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçı canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde oynanan derbi maçından en son gelişmeleri, periyot sonuçlarını ve canlı skor sayfasını sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
20:32 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:08 - 24/03/2017 Cuma
AA
Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçı canlı skor
Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçı canlı skor

Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçı canlı skor ekranı ile karşınızdayız. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde derbi heyecanı yaşanıyor. Karşılaşmanın ikinci çeyreği Beşiktaş Sompo Japan'ın 47-27'lik üstünlüğü ile geçildi. İşte Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçı canlı skor ekranı.





MAÇTAN NOTLAR-

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan derbi maça, siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Kulüpler arasındaki anlaşma gereği Galatasaraylı taraftarlar müsabakaya alınmazken, Beşiktaşlı taraftarlar 3 bin 200 kişilik kapasiteli Beşiktaş Akatlar Arena'yı tamamen doldurdu.



Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan siyah-beyazlı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destekte bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar, bir dönem siyah-beyazlı takımı da çalıştırılan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman aleyhine uzun süre tezahürat da yaptı.



#Beşiktaş Sompo Japan
#derbi
#Galatasaray Odeabank
#Spor Toto Basketbol Süper Ligi
#Canlı skor
#Basketbol
7 yıl önce