|

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman? Beşiktaş B Grubu'ndaki ilk maçını 13 Eylül Salı günü deplasmanda Portekiz ekibi Benfica takımıyla yapacak. Grupların belli olmasıyla birlikte Beşiktaş taraftarlarının aklına gelen ilk soru Şampiyonlar ligi gurup maçlarının ne zaman olacağıydı. İşte Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi gurup maçlarının ne zaman sorusunun yanıtı.

Yeni Şafak
22:06 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 22:21 - 25/08/2016 Perşembe
AA
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman?

Temsilcimiz Beşiktaş'ın yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak maçların fikstürü belli oldu. Beşiktaş taraftarlarının heyecanla beklediği karşılaşmaların ne zaman olacağı açıklandı. Devler liginde Beşiktaş maçlarının ne zaman sorusunun yanıtı şöyle.


Siyah-beyazlılar, "Kupa 1"deki ilk maçını 13 Eylül Salı günü deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla yaparken, gruptaki son karşılaşmada ise 6 Aralık Salı günü Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibine konuk olacak.



B Grubu'nun maç fikstürü şöyle:


13 Eylül Salı:


Benfica - Beşiktaş



Dinamo Kiev - Napoli




28 Eylül Çarşamba:


Beşiktaş - Dinamo Kiev



Napoli - Benfica




19 Ekim Çarşamba:


Napoli - Beşiktaş



Dinamo Kiev - Benfica




1 Kasım Salı:


Beşiktaş - Napoli



Benfica - Dinamo Kiev




23 Kasım Çarşamba:


Napoli - Dinamo Kiev



Beşiktaş - Benfica




6 Aralık Salı:


Dinamo Kiev - Beşiktaş



Benfica - Napoli



Beşiktaş Başkanı Orman: "İnşallah turu geçeriz"


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakipleri Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev'i değerlendirdi.


Orman, "Hayırlısı olsun. Şampiyonlar Ligi herkes için zor, çok prestijli bir lig. Şampiyonlar Ligi'nin yüksek bir geliri var. Her takımın kendini göstermek istediği bir yer. İnşallah turu geçeriz. Portekiz'e bu aralar 3 defa gittim 4.'ye gideceğiz" dedi.


2. Başkan Ahmet Nur Çebi ise, "Hayırlı olsun. İyi bir yerde oynayacağız. Hepsi kıymetli takımlar, güçlü takımlar. Beşiktaş hepsinden güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. İnşallah turu geçeriz ve daha yukarılara çıkarız. İçim daha rahat. Grubuna gitmediğimiz takımlarla da inşallah tur atladığımızda karşılaşacağız.






#Benfica
#Beşiktaş
#fikstür
#Futbol
#UEFA Şampiyonlar Ligi
8 yıl önce