|

Bursaspor Başakşehir maçını canlı izle! Bursa Başakşehir

Bursaspor Başakşehir maçını donmadan canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden LİG TV’yi izleyebilir ve maç keyfine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İşte Bursaspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:01 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 12:04 - 28/08/2016 Pazar
Diğer

Bursaspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Her iki takımın da 3 puanı bulunduğu Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Yeni sezona iyi hazırlanan her iki takım da bu maçı kazanarak 3 puan almak istiyor. Sizler de Bursaspor Başakşehir maçını canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.









Bursaspor ilk defa taraftarı önünde

Spor Toto Süper Liginin 2'nci Haftasında Bursaspor, sahasındaki sezonun ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir'la oynayacak.


Sezona deplasmandaki 2-1lik Adanaspor galibiyetiyle başlayan Bursaspor, Fenerbahçeyi yenen Medipol Başakşehiri geçerek üst üste 2'nci galibiyetini alabilmek için mücadele verecek.


Yeşil beyazlı tkakım, Futbol Federasyonu'ndan aldığı özel izinle Medipol Başakşehir karşılaşmasına 15 Temmuzdaki olaylarda yaşamını yitiren Demokrasi Şehitlerinin isimlerini yazan formayla çıkacak.



MAÇ ÖNCE ŞÖLEN VAR

Bursaspor Yönetim Kurulunun bilet indiriminden sonra bugün Bursa Büyükşehir Beledtiyesi Stadryumu'nun tamamen dolabileceği bildirildi. Saat 16.30da emniyet güçlerinin alacağı kontrol sonrasında kapılar açılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan 43 bin Türk Bayrağı da tribünlerdeki koltuklara bırakılacak.


Bursa Mehter Takımı ve Bursa Büyükşehir Belediye bandosu gösteri yapacağı Demokrasi Şöleninde şehitlerin isimleri Bursaspor tarafından hazırlatılan özel skor boardta tek tek yazılıp anos yapılacak.



HAKEM KALKAVAN

Bursa Büyükşehir Beledtiyesi Stadryumu'nda saat 19.30da başlayacak olan Medipol Başakşehir maçını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavanın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Özgür Yankaya olacak. Mete Kalkavan, bugüne kadar Bursasporun 10 maçında düdük çaldı. Bursaspor bu karşılaşmanın 5inden galibiyetle, 3 müsabakadan ise mağlubiyetle ayrıldı.



ÜSTÜNLÜK BURSASPORDA

İki takım bugüne kadar lig ve kupada 25 kez karşı4 karşıya geldiler. Bu karşılaşmalarda Bursaspor 10 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 7 mücadeleyi ise kaybetti. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 39 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü. Geçtiğimiz sezon 2 takım arasında oynanan maçlarda Medipol Başakşehir sahasında 2-1 kazanırken Bursadaki rövanş mücadelesi ise 3-3lük eşitlikle sonuçlanmıştı.



BURSASPORDA 4 EKSİK

Bursaspor, bugünkü mücadeleye sakatlıkları henüz geçmeyen Tomas Sijvok, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal ve Emre Taşdemirden yoksun bir kadro ile mücadele verecek. Yeşil beyazlılarda cezalı futbolcu bulunmuyor



Başakşehir Bursaspor istatistikleri

  • İki takım Süper Lig'de 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor'un 7-5'lik üstünlüğü bulunuyor (6B).
  • Bursaspor, Başakşehir'i konuk ettiği dokuz lig maçında sadece bir kez yenildi (5G 3B).
  • Başakşehir, son 10 Süper Lig maçında yenilmedi (6G 4B).
  • Bursaspor iç sahadaki son dokuz lig maçında bir kez yenildi (4G 4B).
  • Başakşehir Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son sekiz maçta hiç yenilmezken bu maçların altısı berabere bitti (2G).
  • İlk hafta maçında Adanaspor'u yenen Bursaspor en son 2012/13 sezonuna galibiyetle başlamış ve ikinci hafta maçında Başakşehir'e yenilmişti (1-0).
  • Pablo Batalla, Süper Lig'de forma giydiği son yedi maçta yedi gole katkıda bulundu (üç gol ve dört asist).
  • Edin Visca, Süper Lig'de Başakşehir formasıyla sahaya çıktığı son 12 maçta 11 gole katkıda bulundu (sekiz gol ve üç asist).
  • Ligin ilk haftasında en fazla ikili mücadele kazanan futbolcu Sokol Cikalleshi oldu (11).
  • Hamza Hamzaoğlu ve Abdullah Avcı teknik direktör olarak Süper Lig'de üç kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Abdullah Avcı'nın takımları galibiyet alamadı (2B 1M).


#Bursaspor
#Başakşehir
#LİG TV
8 yıl önce