|

Bursaspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta?

Bursaspor​, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile başladı.

Yeni Şafak
20:11 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 21:34 - 27/09/2016 Salı
Diğer

Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan ve topladığı 12 puanla lig ikinciliğine yerleşen Bursaspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarının startını Özlüce Tesislerinde yapılan antrenman ile verdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Tempolu koşuların ardından, Bursasporlu futbolcular ısınma sonrası 6ya 3 kontrol pas yaptı. Antrenman, yarı sahada yapılan çiftkale maç ile sona erdi.



Bursaspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta?


Süper Lig Bursaspor - Gaziantepspor maçı 01 Ekim Cumartesi, 19:00 Gaziantep Stadium'da oynanacak.



FATY DİNLENDİRİLDİ


Kasımpaşa karşılaşmasında sağ alt baldırına darbe alan Ricardo Faty, kontrol amaçlı olarak haftanın ilk çalışmasına katılmadı. Yeşil beyazlıların sakat futbolcularından Serdar Kurtuluş, fizyoterapist eşliğinde sadece yürüyüş yaptı. Erdem takımla birlikte çalışmaya katılırken, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal ve Sane takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.



EMRE İÇİN KARAR VERİLECEK


Tedavisi Almanyada süren Emre Taşdemir ise fizyoterapist İlker Arıbaşın yapacağı kontrolünden sonra Bursaya dönüş programı belirlenecek.





#Bursaspor
#Gaziantepspor
#Ricardo Faty
8 yıl önce