|

Bursaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Liginin 2'nci Haftasında Bursaspor, sahasındaki sezonun ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir'la oynayacak. Sezona deplasmandaki 2-1lik Adanaspor galibiyetiyle başlayan Bursaspor, Fenerbahçeyi yenen Medipol Başakşehiri geçerek üst üste 2'nci galibiyetini alabilmek için mücadele verecek. Peki Bursaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
11:48 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:52 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer

Bursaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, 28 Ağustos Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman el topu oyunuyla devam etti. Daha sonra kontrol pas oyunu oynayan yeşil-beyazlı oyuncular, son bölümde taktik çalışma yaptı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Yeşil beyazlı tkakım, Futbol Federasyonu'ndan aldığı özel izinle Medipol Başakşehir karşılaşmasına 15 Temmuzdaki olaylarda yaşamını yitiren Demokrasi Şehitlerinin isimlerini yazan formayla çıkacak.



Bursaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta?


Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu Bursaspor Medipol Başakşehir maçı 28 Ağustos 2016 Pazar, 19:30'da LİG TV'de



MAÇ ÖNCE ŞÖLEN VAR


Bursaspor Yönetim Kurulunun bilet indiriminden sonra bugün Bursa Büyükşehir Beledtiyesi Stadryumu'nun tamamen dolabileceği bildirildi. Saat 16.30da emniyet güçlerinin alacağı kontrol sonrasında kapılar açılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan 43 bin Türk Bayrağı da tribünlerdeki koltuklara bırakılacak. Bursa Mehter Takımı ve Bursa Büyükşehir Belediye bandosu gösteri yapacağı Demokrasi Şöleninde şehitlerin isimleri Bursaspor tarafından hazırlatılan özel skor boardta tek tek yazılıp anos yapılacak.



HAKEM KALKAVAN


Bursa Büyükşehir Beledtiyesi Stadryumu'nda saat 19.30da başlayacak olan Medipol Başakşehir maçını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavanın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Özgür Yankaya olacak. Mete Kalkavan, bugüne kadar Bursasporun 10 maçında düdük çaldı. Bursaspor bu karşılaşmanın 5inden galibiyetle, 3 müsabakadan ise mağlubiyetle ayrıldı.



ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA


İki takım bugüne kadar lig ve kupada 25 kez karşı4 karşıya geldiler. Bu karşılaşmalarda Bursaspor 10 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 7 mücadeleyi ise kaybetti. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 39 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü. Geçtiğimiz sezon 2 takım arasında oynanan maçlarda Medipol Başakşehir sahasında 2-1 kazanırken Bursadaki rövanş mücadelesi ise 3-3lük eşitlikle sonuçlanmıştı.



BURSASPORDA 4 EKSİK


Bursaspor, bugünkü mücadeleye sakatlıkları henüz geçmeyen Tomas Sijvok, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal ve Emre Taşdemirden yoksun bir kadro ile mücadele verecek. Yeşil beyazlılarda cezalı futbolcu bulunmuyor

#Bursaspor
#​Bursaspor Medipol Başakşehir maçı
#Medipol Başakşehir
#Süper Lig
8 yıl önce