|

Bursaspor’da Batalla takımla çalıştı -Bursaspor haberleri

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı.

Yeni Şafak
20:13 - 25/10/2016 Tuesday
Güncelleme: 17:31 - 25/10/2016 Tuesday
IHA

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı.



Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur'unda yarın sahasında Yomraspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Bursaspor, daha sonra yarı sahada 3 kale ile taktik çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Furkan Özçal ve tedavisi süren Emre Taşdemir'in dışında tüm oyuncular antrenmanda yer aldı.



Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah kahvaltısı ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde toplanacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.



Bursaspor, kupada Yomraspor'u ağırlıyor

Bursaspor, Türkiye Kupası'nda yarın Trabzon ekibi Yomraspor'u ağırlayacak.


Yeşil-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçında yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Trabzon temsilcisi Yomraspor ile karşılaşacak. Saat 21.00'de başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördün hakemi ise Alper Çetin.


Gençler sahnede


Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, yarın oynanacak olan karşılaşmada Mert Örnek, Bünyamin Kasal ve İsmail Can Çavuşluk gibi genç isimlerin yanı sıra ligde fazla forma giyemeyen oyunculara şans vermesi bekleniyor.


#Bursaspor
#Battala
8 years ago