|

Caner Erkin'e küfürlü tezahüratlar

Fenerbahçe Beşiktaş derbisine kırmızı kartlar, verilmeyen gol dışında Caner Erkin'de geceye damga vurdu. Fenerbahçe taraftarlarının Caner Erkin'e küfürlü tezahüratları taraftarlar tarafından büyük ayıp olarak karşılandı.

Yeni Şafak
11:56 - 24/09/2017 Pazar
Güncelleme: 12:13 - 24/09/2017 Pazar
Diğer
Caner Erkin'e küfürlü tezahüratlar
Caner Erkin'e küfürlü tezahüratlar

Fenerbahçeli taraftarlar, eski futbolcuları Caner Erkin'e maç içinde sert tepki gösterdi. Sarı-lacivertli ekipte 6 sezon oynayan Caner, Beşiktaş formasıyla Kadıköy'de çıktığı ilk maçta yoğun tepkilerle karşılaştı.

Caner, özellikle köşe vuruşu kullanmaya gittiğinde taraftarların sahaya attığı yabancı maddelere maruz kaldı. Atılan yabancı maddelerden dolayı korneri kullanmakta zorlanan Caner, önüne düşen bir pet şişeyi de tribünlere fırlattı. Taraftarlar, top ayağına geldiğinde sürekli ıslıkladığı Caner'e maç boyunca da aleyhte tezahüratlarda bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar, geçen sezon sarı-lacivertli formayı giyen Jeremain Lens'e de ıslıklarla tepki verdi.

Caner Erkin: "Geçmişimden utandım

Caner Erk,n maç sonrası açıklamalarda bulundu. Caner Erkin, "Ben F.Bahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım, geçmişimden utandım" dedi.

Caner: "Ben F.Bahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım, geçmişimden utandım."

pic.twitter.com/gjw059mioG

Caner Erkin'den Fenerbahçeli taraftarlara cevap


Sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynanan maçlarda Beşiktaş'a karşı mücadele edemeyen Caner Erkin ilk defa siyah beyazlı forma ile Şükrü Saracoğlu'na çıktı.

Takım arkadaşlarıyla ısınmaya çıkan Caner Erkin tribünlerin tepki tezahüratlarıyla karşılaştı. Isınma hareketleri sırasında sahaya yakın olan taraftarlar da milli futbolcuya sözlü sataşmalarda bulundu.

Öte yandan Caner Erkin'e bu tepkilerin ardından Beşiktaşlı taraftarlar sahip çıktı. Siyah beyazlı taraftarların tribüne çağırdığı ilk isim olan Caner, tribünün önüne gelerek taraftarın önünde diz çöktü.


Caner Erkin maç öncesinde Beşiktaş taraftarını, önlerinde diz çökerek selamladı.

pic.twitter.com/XfX4PVy2r4

Caner Erkin’e tepkiler doğru

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulun

“Caner Erkin’in özel hayatını biliyorsunuz”Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’e yapılan hareketlerin sorulması üzerine Uslu, “Caner Erkin’in özel hayatını biliyorsunuz. Fenerbahçe, sayın Aziz Yıldırım dahil sahip çıktı. Fenerbahçeliler de sahip çıktı. ‘Beşiktaş’ta aileyi gördüm’ gibi açıklamalar yapınca tabii ki seyirciler böyle tepki gösterecek. Caner’e hep yardım ettik. Lens’e bir şey yok” diye cevap verdi.

#Caner Erkin
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Süper Lig
#Derbi
6 yıl önce
default-profile-img