|

Çankırı'da şiddetti yağış yolu kapadı - Çankırı hava durumu

Çankırı'da şiddetli yağış nedeni ile yol kapandı. Çankırı'da yağışla gelen balçık ve kayalar nedeniyle Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan yol bir süre trafiğe kapandı. Kentten son gelişmeleri ve hava durumu bilgilerini haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:56 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:17 - 27/08/2016 Cumartesi
AA

Çankırı'da kuvvetli yağış etkili oldu. Çankırı'da şiddetli yağışla gelen balçık ve kayalar, Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan yolun bir süre trafiğe kapanmasına neden oldu. Meteoroloji'den yapılan güncel hava durumu tahminlerini buradan görebilirsiniz. İşte kentte son durum.



için tıklayınız



Çankırı'da öğleden sonra başlayan şiddetli yağış nedeniyle Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan karayolunun Kenbağ mevkisi, suyun taşıdığı balçık ve kayalar nedeniyle ulaşıma kapandı.



Yaklaşık 45 dakika kapalı kalan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.



Yol, karayolları ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı.



Meteoroloji'den son hava durumu değerlendirmeleri


Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



HAVA SICAKLIĞI :

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 4 üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.



RÜZGAR :

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile güneydoğu kesimlerde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.







#çankırı
#Kastamonu
#sel
#şiddetli yağış
#Hava durumu
8 yıl önce