|

Canlı skor: Beşiktaş Konyaspor canlı maç takibi ve canlı analiz hizmeti

Süper Lig’in kapanış mücadelesinde Beşiktaş kendi evinde Konyaspor ile karşılaşıyor. beIN Sports ekranlarından saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi canlı skor uygulamasıyla takip edebilir ve analizleri görebilirsiniz. Yeni Şafak Canlı Skor uygulamasıyla artık tüm maçları yakından inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:58 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 15:26 - 19/09/2017 Salı
Diğer
Canlı skor uygulamasıyla Beşiktaş Konyaspor maçını takip edebilirsiniz.
Canlı skor uygulamasıyla Beşiktaş Konyaspor maçını takip edebilirsiniz.

Canlı skor uygulaması yayında. Süper Lig’de Beşiktaş kendi evinde ligin zorlu takımlarından biri olan Konyaspor ile karşılaşıyor. Maçları izlemeyen taraftarlar ise canlı skor uygulaması ile maça ait tüm dakikaları, analizleri, yorumları ve önemli anları görebilecekler. İşte canlı skor uygulaması ve Beşiktaş Konyaspor maçına ait tüm veriler…

Maça ait istatistikler

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 32 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçların 18'ini kazanırken, Konyaspor dört galibiyet elde edebildi (10B).

İki takımın Süper Lig'de oynadığı son dört maçta toplam 17 gol atıldı (maç başına 4.25 gol).

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig'de evinde oynadığı 16 maçın 12'sini kazandı (2B 2M).

Beşiktaş ligde dokuz maçtır yenilmiyor (7G 2B). Bu, Süper Lig'de halen devam eden en uzun seri.

Beşiktaş iç sahada 29 maçtır yenilmiyor (25G 4B). Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-92 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi.

Konyaspor, Süper Lig'de deplasmanda altı maçtır kazanamıyor (2B 4M) ve dört maçtır kaybediyor. Bu, takımın Nisan 2014 - Ocak 2015 arasındaki 12 maçlık galibiyetsiz seriden bu yana (6B 6M), takımın ligdeki en uzun serisi.

Konyaspor, Süper Lig'deki son 12 maçının ikisini kazanabildi (2B 8M).

Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ile birlikte Süper Lig'de hiçbir maçta geriye düşmeyen iki takımdan biri.

Beşiktaş'ın bu sezon Vodafone Park'ta attığı dört golün tamamı duran toplardan geldi (iki korner, bir penaltı, bir serbest vuruş).

Beşiktaş, bu sezon 9.32 gol atması beklenirken (9.32 xG), yedi gol attı. Bu, ligdeki en düşük gol beklentisi performansı.

Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de yedi gol attı; bu goller altı farklı oyuncudan geldi (Pepe, Cenk Tosun, Ryan Babel, Talisca, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson).

Şenol Güneş ve Mustafa Reşit Akçay, teknik direktör olarak Süper Lig'de üç kez karşı karşıya geldi ve Güneş bu maçların tamamını kazanan taraf oldu.

Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son dört gol Musa Araz ve Nejc Skubic'in ayağından geldi (ikişer gol).

Cenk Tosun, Konyaspor ile Süper Lig'de karşılaştığı dokuz maçta altı gol attı. Cenk'in ligde Konyaspor'dan daha fazla gol attığı iki rakibi bulunuyor: Antalyaspor ve Bursaspor (yedişer gol).

Bu sezon Beşiktaş'ın ligde en golcü ismi olan Ryan Babel, attığı iki gol ile takımına üç puan kazandırdı. Süper Lig'de attığı gollerle, takımına Hollandalı yıldızdan daha fazla puan kazandıran bir oyuncu var: Burak Yılmaz (üç gol, dört puan).

#Canlı Skor
#Beşiktaş
#Konyaspor
7 yıl önce