|

Canlı skor: Süper Lig 12. hafta maçları canlı skoru ve canlı anlatımı

Canlı skor uygulamasıyla birlikte bu hafta oynanacak olan tüm mücadeleleri canlı olarak takip edebilirsiniz. Yeni Şafak tarafından kullanıcılara sunulan canlı anlatım özelliği ile de 3D simülasyon aracılığı ile takip edebilirsiniz. İşte canlı skor uygulaması.

Yeni Şafak
15:30 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 15:33 - 17/11/2017 Cuma
Diğer
Canlı skor uygulamasıyla birlikte oynanan tüm maçların sonuçlarını anlık görebilirsiniz.
Canlı skor uygulamasıyla birlikte oynanan tüm maçların sonuçlarını anlık görebilirsiniz.

Canlı skor ile tüm ligleri kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Süper Lig, Premier Lig, La Liga, Bundesliga’nın yanı sıra birçok ligi online olarak takip edebilirsiniz. Aynı zamanda canlı maç anlatımı özelliği ile de maçları ve pozisyonları inceleyebilirsiniz.

için tıklayınız
Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı istatistikleri

Beşiktaş ve Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'de 10 kez karşılaştı. Beşiktaş bu maçların beşini kazanırken, Akhisarspor iki galibiyet aldı (3B).

Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanan beş lig maçının dördünü Beşiktaş kazanırken, Akhisarspor bir kez kazandı. Beşiktaş, rakibini evinde mağlup ettiği dört maçta da üçer gol kaydetti ve bu maçların üçü 3-1'lik skorlar ile bitti.

Beşiktaş, Süper Lig'de evinde 32 maçtır kaybetmiyor (26G 6B). Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-92 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi. Beşiktaş'ı iç sahada mağlup eden son takım ise Akhisarspor'du (29 Kasım 2015, 0-2).

Beşiktaş evinde iki maçtır berabere kalıyor. Bu, Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta ligdeki en uzun galibiyetsiz serisi. Kara kartallar en son Mayıs-Eylül 2014'te arka arkaya üç iç saha maçından beraberlikle ayrılmıştı.

Ligdeki son iki maçını kazanan Beşiktaş, bundan önceki dört maçta galip gelememişti (2B 2M). Bu toplam altı maçlık süreçte kalesini gole kapatamayan Beşiktaş, Şenol Güneş yönetimindeki en uzun gol yeme serisini yaşıyor.

Akhisarspor ligde son iki maçını kaybetti ve toplamda üç maçtır kazanamıyor. Bu, Okan Buruk yönetiminde takımın en uzun galibiyetsiz serisi.

Akhisarspor bu sezon deplasmanda oynadığı beş maçta bir galibiyet elde edebildi (1B 3M), anack bu galibiyet Trabzonspor karşısında 6-1'lik skor ile gelmişti.

Şenol Güneş ve Okan Buruk, Süper Lig'de üç kez karşı karşıya geldi. Şenol Güneş'in takımları bu maçların tamamını ikişer gol atarak kazandı.

Okan Buruk'un, Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı henüz galibiyeti bulunmuyor (1B 4M).

Akhisarspor bu sezon ligde attığı 18 golün tamamını ceza sahası içinden buldu. Beşiktaş ise ligde Galatasaray'ın ardından (8) ceza sahası içinden en az gol yiyen ikinci takım (9, Başakşehir ile birlikte).

Bu sezon maçların ilk yarılarında en az gol atan beş takımdan biri olan Akhisarspor (6), ikinci yarılarda ise en fazla gol atan üçüncü takım (12). Beşiktaş ise ligde ikinci yarılarda en az gol yiyen üç takımdan biri (6).

Beşiktaş'ın bu sezon ilk yarılarda yediği gollerin tamamı maçların 16-30 dakikaları arasında geldi. Akhisarspor ise bu dakika aralığında rakibi Beşiktaş ile birlikte sadece golü olmayan Yeni Malatyaspor'dan daha fazla gol atabildi (birer gol).

Akhisarspor'un ligde attığı son yedi golün dördü duran toplardan geldi.

Beşiktaş'ın ligde attığı son altı golün beşi farklı oyunculardan gelirken (Cenk Tosun, Dusko Tosic, Ryan Babel, Alvaro Negredo, Anderson Talisca), bu gollerin asistleri de farklı oyunculardan geldi (Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Adriano, Ryan Babel, Cenk Tosun, Anderson Talisca).

Anderson Talisca, Akhisarspor ile Süper Lig'de karşılaştığı iki maçta iki gol attı.

Akhisarspor'un ligde attığı son yedi golün dördü Paolo Henrique'den geldi.

Cenk Tosun, Süper Lig'deki 200. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Akhisar Belediyespor canlı anlatımı
#Beşiktaş
#Canlı Skor
#Canlı maç anlatımı
6 yıl önce