|

Diriliş Ertuğrul 59. bölümünü izleyin - Video haber

Diriliş Ertuğrul 59. bölümü sizler için hazırladık. Dün akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicileri ekranları başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, 59. bölüm ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Obada işlerin karışmasının ardından ne olacağını merak eden izleyiciler, Diriliş Ertuğrul’un 59. bölümünü izlemek istiyorlar.

Yeni Şafak
09:26 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 06:27 - 26/05/2016 Perşembe
Diğer

Diriliş Ertuğrul 59. bölümü sizler için hazırladık. Dün akşam izleyemeyenler haberimizi inceleyerek nefesleri kesen son bölümü izleyebilirler. İşte Diriliş Ertuğrul 59. bölümü tamamı…







DİRİLİŞ. ERTUĞRUL'UN 59. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


Ertuğrul, hem Yiğit'i kurtarmak hem de Sadettin Köpek'in kurduğu oyunu çökertmek için yola çıkıyor. Yiğit, Turgut'un isyancı beylerin elinden kurtulmasına yardım ediyor. Yiğit, Ertuğrul'un yanına gidiyor. Bunu öğrenen sadettin Köpek, isyancı beylerin karargâhına baskın yapıyor. Yiğit, baskın sırasında göğsünden ok ile yaralanıyor. Ertuğrul ve alpları bu sert çarpışmadan kurtulmayı başarıyor. Bu sırada Tuğtekin, Noyan'ı tuzağa düşürüyor ama ağır yaralanan Tuğtekin oluyor. Saadettin Köpek, Ertuğrul'un yakalanmasını emrediyor.



Tuğtekin ve Gökçe obaya getiriliyor. Gökçe ölmesi ve Tuğtekin'in ağır yaralı olması obada büyük üzüntü yaşatıyor. Olanları duyan Ertuğrul, büyük bir risk alarak obaya dönüyor. Ertuğrul, Sungur Tekin ile kavga ederken Tuğtekin son nefesini veriyor. Canı yanan Etuğrul gözyaşlarını tutamıyor ve intikam yemini ediyor. Alplar ise kervansaraydan çıkan Boğaç'ı yakalıyor ve mağaraya götürüyor.







#Diriliş Ertuğrul
#59. bölüm
#Video
8 yıl önce