|

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken ayrıntılar da belli olmaya başlıyor. Haziran ayında ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul’un ne zaman başlayacağı hakkında iddialar ortaya atılıyor.

Yeni Şafak
11:15 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:18 - 25/09/2017 Pazartesi
Diğer
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul dizisi için geri sayım başlıyor. En son Haziran ayında ekranlara veda eden ve ne zaman başlayacağı merak konusu olan Diriliş Ertuğrul dizisinin 25 Ekim’de başlayacağı iddia edildi.

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, haziran ayında sezon finali ile tatile girdi.

Sezon finali nefes kesen sahnelere imza atan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezon 26 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı. Haber 7'nin haberine göre, dizinin 4'üncü sezonunun 25 Ekim'de başlayacağı iddia edildi. Konuyla ilgili yapımcı şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yayınlandığı tüm haftalarda birinci olan ve kendi rekorunu kıran dizinin, hayranları tarafından her gün sosyal medya hesaplarına yüzlerce yorum yapılıyor.

Diriliş Ertuğrul'a veda edecekler

Üç sezondur ekrana gelen ve reyting rekorları kıran TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, önümüzdeki haftalarda yeniden ekrana gelecek. Sabah'ın haberine göre, yeni sezon ile ilgili ilk ayrıntılar ise gelmeye başladı. İşte Diriliş Ertuğrul'un 4.sezonunda ayrılacak oyuncular:

Alâeddin Keykubad

Hayme Ana
Komutan Ares
Sadettin Köpek

Çolpan Hatun


#Diriliş Ertuğrul
#Diriliş Ertuğrul ne zaman?
#TRT
6 yıl önce
default-profile-img