|

Diriliş Ertuğrul özel bölüm izle- Diriliş TRT 1 canlı yayını izle

Diriliş Ertuğrul bu akşam özel bölüm ile ekranlara gelecek. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. TRT'den yapılan açıklamaya göre, yeni bölüm yerine bu akşam özel bölüm ekranlara gelecek. Diriliş'in özel bölümünü saat 2o.00'dan itibaren TRT kanalından izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:13 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 20:14 - 13/12/2017 Çarşamba
Diğer
​Diriliş Ertuğrul özel bölüm canlı izle
​Diriliş Ertuğrul özel bölüm canlı izle
Diriliş Ertuğrul özel bölümü
izle
mek için haberimizden faydalanabilirsiniz.
TRT
'nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelecek. Bu akşam ise
Diriliş
'in özel bölümü izleyiciyle buluşacak. TRT 1 ekranlarından Diriliş'in özel bölümünü saat 20.00'da izleyebilirsiniz.




Diriliş "Ertuğrul" 98.Bölüm Özet

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi?

Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?

Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

Diriliş "Ertuğrul" 97.Bölüm Özet

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi?

Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacak? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı?

Ares, Ertuğrul’dan tuzak meselesini öğrenebilecek mi? Ertuğrul’a dostluk elini mi uzatacak yoksa savaş hazırlıklarına devam edip taarruza mı geçecek? Tehlikeli savaşçı Titan’a ne görevler verecek?

Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak? Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?


#Diriliş
#TRT
#Diriliş Ertuğrul
#özel bölüm
#canlı izle
6 yıl önce
default-profile-img