|

Avrupa Türk çocuklarına göz dikti

Yaşlanan nüfusu ve hızla düşen iş gücü sebebiyle Avrupa'da 2050’de Türk ve Müslüman nüfus en büyük etnik grup olacak. Avrupa Birliği'nin şu anda 500 milyon sınırında bulunan nüfusunun, mevcut doğum oranı ile 2050'de 454 milyona düşeceği ve bunun da AB'deki çalışma çağındaki nüfusun yaklaşık yüzde 20 azalmasına neden olacağı tahmin ediliyor. Avrupa, işgücü ve ekonomik tehdide karşı Türk çocukları devşirme yöntemine başvuruyor.

Yeni Şafak
11:31 - 20/03/2017 Monday
Güncelleme: 12:30 - 20/03/2017 Monday
Diğer
Diğer
Diğer

Eurostat'ın AB ülkeleri 2016 nüfus raporuna ve CIA tarafından yapılan 'World Fac233 ülkede yapılan 'ülkelerin nüfusu' araştırmasına göre, 2015-2016 yılları arasında Avrupa'da 5.1 milyon bebek doğarken, 5.2 milyondan fazla insan ise hayatını kaybetti.



Star'da yer alan habere göre, Almanya nüfusu her yıl yüzde - 0.19 oranında azalıyor. Dünyada yaşlı nüfusu, toplam nüfusunun yüzde 10'unu geçen 41 ülke var ve 32'si Avrupa'da. Dünyanın en az yaşlı ve en genç nüfus listesinde, Müslüman ülkeler ve topluluklar yer alıyor. Yaşlı nüfusun oranı 5.8'de kalan Türkiye, Avrupa'nın en genç ülkesi. Türkiye'yi, yine 'Müslüman nüfuslu' Arnavutluk 5.9, Bosna Hersek 9.9 ile takip ediyor.




Doğumlar azalırken yaşlı sayısı artıyor. Avrupa ülkeleri 'işgücü' sıkıntısıyla ekonomik ve toplumsal gerileme tehdidinden artırmak için çocuk sayısını artırmak istiyor. Avrupa Birliği'nin şu anda 500 milyon sınırında bulunan nüfusunun, mevcut doğum oranı ile 2050'de 454 milyona düşeceği ve bunun da AB'deki çalışma çağındaki nüfusun yaklaşık yüzde 20 azalmasına neden olacağı tahmin ediliyor.



Türk çocukları köklerinden koparılıyor


Toplumsal ve ekonomik gerileme tehlikesiyle karşı karşıya olan AB ülkeleri, iki şey yapıyor:İlk olarak 'Milli nüfus' için kendi vatandaşlarının doğum oranını artırmak için yüksek maaş bağlama ve uzun süreli yıllık izinler dahil her türlü teşviki deniyor. Ama o da işe yetersiz kalıyor ve ikinci olarak ise 'devşirme nüfus' politikasıyla göçmenlerin özellikle Türk ve Müslüman ailelerin bebeklerine ve çocuklarına, 'daha ana dilini, dinini, kültürünü' tanıyamadan köklerinden koparıp kendi kültürüne göre Hıristiyan Avrupalı olarak yetiştiriyor.



Avrupa'da Türk ve Müslümanlara yönelik 'Nazizm', el koydukları göçmen çocuklardan borsa bile oluşturmuş. Norveçli May Britt ve Türk eşi Aytekin Bozkurt örneğini veren araştırmacı gazeteci Fuat Uğur, Avrupa'daki çocuk pazarının yarattığı rant ekonomisine de dikkat çekiyor. Uğur, Norveç Sosyal Hizmetler Dairesi'nin borsada işlem gören bir ticarethaneye dönüştüğünü anlattı: “Türk çocukları, ailelerinden koparılırcasına alınıyor ve Hıristiyan ailelerin yanında asimile ediliyor.



  1. Bahaneler ile çocuklar ellerinden alınıyor
  2. Sosyal yardım adı altında devlet kurumu olan belediye bir Türk aileye ev veriyor, sonra Alman Gençlik Kurumu 'Siz bu rutubetli evde çocuğa sağlıklı bakamıyorsunuz' diyerek el koyuyor. Almanya, Hollanda, Fransa ve Norveç'ten insanlar 'Çocuklarımızı kurtarın' diye geliyor. Norveç'teki Çocuk Esirgeme Kurumu, borsada işlem görüyor. Bu kadar ticari olmuş. Kurumun çocukları, el koydukları çocuk başına prim alıyor. Çarklar öyle bir işliyor.”

"İkinci etnik grup Türk olacak"


Avrupa vatandaşlarının ve göçmenlerin mevcut doğum oranlarının sürmesi halinde, 2050 yılında Avrupa'daki Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika ve Bulgaristan başta olmak üzere pek çok ülkede ikinci etnik grup Türk olacak. Yine aynı tarihlerde İslamiyet pek çok ülkede Hıristiyan nüfusla yarışır hale gelecek. 2050'li yıllarda Kosova'nın yüzde 94, Arnavutluğun 82, Bosna'nın 62, Kıbrıs'ın 57, Makedonya'nın 46, Almanya'nın 39, İngiltere'nin 38, Fransa'nın 34, Hollanda'nın 32, İsveç'in 31, Norveç'in 29, Bulgaristan wve Belçika'nın 28 ve Yunanistan'ın yüzde 16'sının Müslüman nüfusa sahip olacağı tahmin ediliyor.




#Hollanda
#Türkiye
#Avrupa'daki Türkler
#Nüfus
7 years ago