|

Avrupa’nın Gülen aşkı!

PKK ve DHKP-C’ye arka çıkan Avrupa, 15 Temmuz sonrası Gülen’e kol kanat germeye başladı. Almanya ve İspanya gibi ülkeler Gülen’i sürekli ekranlara taşıyarak propagandasına alet oluyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:38 - 25/09/2016 Pazar
Yeni Şafak

Terör örgütü PKK ve DHKP-C militanlarını ülkelerinde barındıran Avrupa ülkeleri, FETÖ'nün elebaşı Gülen'e de sahip çıkıyor. Terörist başının Türkiye karşıtı mesajları ve tehditlerini televizyonlarından yayınlayan Avrupa ülkeleri, adeta örgütün borazanlığını yapıyor. 15 Temmuz'dan sonra BBC, CNN ve Reuters'e röportaj veren Gülen, geçtiğimiz günlerde de Alman “Die Zeit” ve İspanyol “El Pais” gazetelerinde boy gösterdi.



TÜRKİYE'YE KARŞI KULLANIYORLAR


Türkiye'ye karşı terörist faaliyetlerde bulunan ne kadar örgüt varsa maddi ve lojistik destek sağlayan Avrupa ülkeleri, teröristler üzerinden de Türkiye'ye karşıtı propaganda yürütüyor. Daha önce terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerini barındıran Almanya ve Belçika Türkiye'ye karşı Gülen'i de kullanmaya başladı. Alman “Die Zeit” gazetesi Gülen'in tehditkar mesajlarını manşetlere taşıdı.



ALMANYA'DA BOY GÖSTERDİ


Terörist başı Gülen önceki gün de Alman ZDF kanalına çıkartıldı. Röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bilinenin aksine aralarının çok iyi olmadığını ifade eden Gülen, “Benimle parti kurmak için düşüncemi almak için görüşmeye geldiğinde asansörle aşağıya inerken, daha o zaman, yanındaki arkadaşa 'Evvela bunların hakkından gelmek lazım' diyordu. O günden beri aramız açıktı” dedi.



BÖYLE MÜCADELE OLMAZ


Terör örgütü DEAŞ'ın saldırılarıyla sarsılan Fransa da, bu örgüte karşı verdiği mücadeleyi PKK ve FETÖ'ye karşı sergilemiyor. DEAŞ'in Paris ve Nice saldırıları sonrası sınırlarını kapatan, olağanüstü hal ilan Fransa, PKK ve FETÖ'ye kucak açıyor. PKK'nın üst düzey yöneticilerini Cumhurbaşkanlığı sarayında ağırlayan Fransa, Gülen'in yaptığı küçük bir açıklamayı bile manşetlere taşıyor. 


#FETÖ
#Fetullah Gülen
8 yıl önce