|

Can Dündar'ın çok konuşulan 2 fotoğrafı

"Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak" suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın dün Almanya Cumhurbaşkanı Gauck ile görüşmesinde çekilen kareler büyük tepki topladı. Gauck'un karşısında el pençe divan duran Dündar'ın geçmiş yıllara ait ABD bayrağına sarılı fotoğrafı da ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:47 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 12:30 - 8/11/2016 Salı
Yeni Şafak
FETÖ'ye de kucak açan Almanya, dün hakkında gözaltı kararı olan Can Dündar'ı da kabul etti.
FETÖ'ye de kucak açan Almanya, dün hakkında gözaltı kararı olan Can Dündar'ı da kabul etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak" suçundan hakkında gözaltı kararı çıkardığı Cumhuriyet gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın Türkiye düşmanlığı gittikçe gözler önüne seriliyor.



MİT TIR'ları davasında da casuslukla suçlanan ve 'devletin gizli belgelerini açıklamak' suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Dündar, dün Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ile görüştü. Bellevue Sarayı'nda cumhurbaşkanlığı özel defterini

imzalayan Dündar'ın Gauck'un karşısında önünü iliklediği fotoğraflar "trajedi" olarak nitelendi.






ABD sempatizanı Dündar


Türkiye'de hakkında vatana ihanet suçundan yakalama kararı olan Can Dündar'ın 3-4 yıl öncesine ait skandal fotoğrafları da sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.



Dikkat çeken karelerde Dündar'ın ABD bayrağına sarılı şekilde uyuduğu görülüyor. Dündar'ın FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iade etmeyen ABD'ne olan sempatisi çok net görüldü.








Can Dündar'dan The Guardian'da ihanet dolu yazı


#Can Dündar
#Joachim Gauck
7 yıl önce