|

David Cameron'a yeni görev

İngiltere'nin eski Başbakanı David Cameron'ın Ulusal Vatandaşlık Servisi'ne başkanlık yapacağı açıklandı. Brexit referandumu sonrası istifa eden eski başbakan, gençlik projelerine başkanlık yapacak.

Yeni Şafak
10:17 - 13/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:20 - 13/10/2016 Perşembe
Diğer

Haziran ayında görevinden istifa eden eski İngiltere Başbakanı David Cameron, gençleri çeşitli projeler ve aktivitelerle çalışma hayatına hazırlamayı amaçlayan Ulusal Vatandaşlık Servisi'ndeki idarecilere başkanlık edecek.



Daily Telegraph'a yazdığı makalede, göreve başlamaktan duyduğu heyecanı anlatan Cameron, 2011 yılında kurulan servisin bugüne kadar başardığı en büyük işlerden biri olduğunu söyledi.



Cameron'ın sorumlulukları arasında kıdemli sektör liderleri ve patronları ile temsilcileri bir araya getirerek kurumunun daha fazla gence ulaşması bulunuyor. Cameron, projelerinde 15-17 yaş arasındaki gençleri hedef alacak.



İngiltere'nin AB'den ayrılması (Brexit) yönünde sonuç alınan referandumun ardından Başbakanlık görevini bırakan Cameron, Muhafazakâr Parti milletvekilliğinden de istifa etmişti.


#İngiltere
#David Cameron
#Brexit
8 yıl önce